Besplatno snimanje i preporuka za video nadzor

Besplatno snimanje prostora i preporuka opreme

Ukoliko imate stan, kuću, poslovni prostor ili magacin predlažemo vam da se posavetujte sa stručnjacima „Sve za video nadzor“ i mi ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje moguće rešenje za zaštitu vašeg objekta pomoću video nadzora.

Sve što Vas zanima možete saznati jednim pozivom i ekipa naših stručnjaka će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

BESPLATAN SAVET I PRORAČUN SA SPECIFIKACIJOM MATERIJALA I RADOVA

Pozovite na brojeve 011/44 55 100063/11-99-100 ili nam pošaljite na naš email office@svezavideonadzor.rs nacrt objekta koji želite da zaštitite i ekipa naših stručnjaka će isplanirati optimalni sistem video nadzora za vaš objekat.

U slučaju nemate nacrt ili projektnu dokumentaciju pošaljte nam skicu sa dimenzijma i naši stručnjaci će vas nazvati ukoliko postoje nejasnoće i zajedno sa Vama definisati najbolje rešenje.

Ukoliko Vam se naše rešenje dopada i odlučite se na saradnju sa nama pre ugradnje ekipa naših stručnjaka besplatno će izvršiti snimanje vašeg prostora.

Na osnovu izvršenog snimanja, još jednom ćemo proveriti da li je preporučena oprema odgovarajuća i da li su sve neophodni elementi za ugradnju definisani.

Nakon toga dostavićemo vam konačnu ponudu koji u potpunosti odgovara vašem objektu sa tačnom specifikacijom opreme i radova kao i odgovarajuću cenu ugradnje.

Sve za video nadzor garantuje za optimalno rešenje i kvalitet sistema za video nadzor.

BESPLATNO SNIMANJE PROSTORA se odnosti isključivo za teritoriju Beograda. Zakazivanje se vrši putem telefona 063/11 99 100

Zahtev za budžetskom ponudom video nadzora

Ssistem video nadzora se sastoji od kamera, nosača kamere, snimača, hard diskova i instalacionog materijala.

Međutim, ponuda opreme za video nadzor je izuzetno opširna pa svim našim potencijalnim kupcima želimo olakšati odabir odgovarajuće opreme.

U formi ispod je potrebno da unesete podatke koji su vam dobro poznati, a na nama je da u roku od 72 sata odgovorimo na vaš zahtev i ponudimo odgovarajuću opremu.

  Vaše ime i prezime (*)

  Kontakt telefon (*)


  Tip objekta (*)

  Lokacija kamera (*)

  Površina (*)

  Internet na lokaciji (*)


  Napomena

  Ukoliko imate plan/nacrt pošaljite nam

  Podelite sa drugima