Hikvision – Broj #1 proizvođač opreme za video nadzor

Hikvision je vodeći svetski proizvođač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor. Kompanija je osnovana 2001. godine i sada zapošljava više od 20.000 ljudi, od čega su preko 9.000 inženjera za istraživanje i razvoj.

I pored toga, oni godišnje ulažu oko 8% godišnjih prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj za kontinuiranu inovaciju proizvoda.

Hikvision headquoterHikvision je uspostavio kompletan, višenamenski R&D sistem koji uključuje svaku operaciju od istraživanja do dizajna, razvoja, testiranja, tehničke podrške i usluga.

Sedište firme je u Hangžu (Kina), R&D posluju globalno. Poseduju istraživačko-razvojne centre u Montrealu, Kanadi i Silicijumskoj dolini, Kaliforniji u Severnoj Americi, kao i Peking, Šangaj, Čongking i Vuhan u Kini.

Hikvision unapređuje osnovne tehnologije audio i video kodiranja, obrade video snimaka i srodnih podataka, kao i napredne tehnologije poput cloud computinga, velikih podataka i dubokog učenja.

Tokom proteklih nekoliko godina, Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba klijenata na različitim vertikalnim tržištima:

  • uključujući javnu sigurnost
  • saobraćaj
  • obrazovanje
  • zdravstvenu zaštitu
  • finansijske institucije i energiju
  • inteligentne zgrade.

Shodno tome, kompanija pruža profesionalna i prilagođena rešenja za zadovoljavanje različitih zahteva tržišta.

Novi pravac u budućnosti

Pored industrije za video nadzor, svoje poslovanje su proširili na pametnu kućnu tehnologiju, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroničku industriju. Sve je zasnovano na tehnologiji video inteligencije – kako bi istražili kanale za održavanje dugoročnog razvoja.

Hikvision je osnovao jednu od najobimnijih marketinških mreža u ovoj industriji, koja se sastoji od 28 regionalnih podružnica u inostranstvu i 35 filijala širom celog Kine, čime se brzo odgovara na potrebe kupaca, korisnika i partnera.

Proizvodi kompanije služe različitim setovima vertikalnih tržišta koji pokrivaju više od 100 zemalja.

Centar za rekreaciju u Filadelfiji u SAD-u, projekat sigurnog grada u Seulu, Južna Koreja, Dun Laoghaire Harbour u Irskoj, Aerodrom Milpensa Malpensa i Bank of India , Da imenujemo samo nekoliko.

Broj 1 u svetu

Kao najveći svetski proizvođač bezbednosnih sistema, on je pionir u revolucijama industrije video nadzora u digitalizaciji, umrežavanju i inteligenciji.

Prema izveštaju IHS-a, Hikvision je na vrhu liste najvećeg svetskog snabdevača opreme za nadzor i video nadzor na pet godina uzastopno (2011-2015). Hikvision zadržava poziciju tržišnog udela na broju 1 u gotovo svim pojedinačnim kategorijama opreme, uključujući mrežne kamere, Analogne i HD CCTV kamere, DVR / NVR i video kodere.

Kompanija se nalazi na vrhu liste u A&S magazinu „Security Top 50“ u 2016. godini. Dok je 2015 godina bila na drugom mestu i godinu pre na trećem mestu.

Korporativni video Hikvision

YouTube video

Hikvision ponuda

Ako nakon informacija koje ste dobili na našem sajtu još uvek imate nedoumica ili dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam izaći u susret i probati da Vam pomognemo kako bi krajnji rezultat bio idealno realizovan sistem za video nadzor koji će Vam biti od pomoći.

Podelite sa drugima