Hikvision kamere

Hikvision kamere HD TVI

U ovom tekstu ćemo probati da vam predstavimo sve Hikvision kamere i njihove tehnologije. Da pojasnimo sta je HD TVI, kako radi i kakve je sve novi doneo.

Od kada je Hikvision predstavio svoju Turbo HD tehnologiju još 2013. godine, stručnjaci iz bezbednosne industrije su je odmah pohvalili da poseduje neverovatnu sposobnost. Turbo HD linija transformiše stari analogni CCTV video u visokokvalitetni video nadzor visoke rezolucije. Kako su rekli „To je više od nadogradnje – to je revolucionarna tehnologija“.

Instalateri ga vole jer mogu da ga instaliraju koristeći postojeće koaksijalni kabl (i drugo ožičenje), preduzetnici ga vole jer je isplativo i svako ko ga koristi voli iti zbog njegove jasne, oštre slike, visoke pouzdanosti, kao i jednostavnost upotrebe.

Svake godine proizvodi iz Hikvision Turbo HD portfelja napreduju tehnološki podižući sisteme video nazdora na sledeći neverovatan nivo.

Sve Hikvison kamere možete pronaći na linku.

Hikvision verzija 1.0 je doprinela da analogne rezolucije od 420 TVL do Full HD 1080p – ne treba ništa više od uključivanja starih žica u nove kamere i DVR-ove!

Hikvision verzija 3.0 je omogućila rezolucije od 5MP, h.264+ kompresiju, podrušku za druge standarde pored HD TVI i CVBS, sad su tu HD CVI, HD SDI i IP, kao i PoC odnosno napajanje preko koaksijanog kabla (slično PoE).

Hikvision verzija 4.0 je naterala proizvodi da analognu signali idu do Ultra HD (4K) 8 MP rezolucije, gde je počeo da se koristi video kodek visoke efikasnosti H.265, šta više, Hikvision-ov H.265+ kodek održava 4K video dok su se zahtevi za propusnost i skladištenje pali za čak 87%!

Najnovija verzija Hikvision Turbo HD 5.0 daje više od onoga što vidite.

I kako vreme prolazi postaje još bolje.

Uz nove karakteristike i funkcionalnosti, Turbo HD 5.0 ​​ponovo vodi analogne i CCTV sisteme u budućnost. Nova verzija prenosi slike u živopisnim bojama 24 sata dnevno, sa svetlinom i jasnoćom kakve ranije nisu viđene u TVI sistemima. I po prvi put u istoriji Turbo HD – tehnologija dubokog učenja pruža visokotehnološke mogućnosti sigurnosnog nadzora koje prevazilaze industrijske standarde širom sveta.

Izdvajamo dve tehnologije AcuSense i ColorVu

AcuSense Turbo HD DVR

Zasnovana na algoritmima dubokog učenja, tehnologija AcuSense nudi poboljšanu tačnost VCA

  • Algoritam dubokog učenja
  • GPU arhitektura
  • Klasifikacija mete (ljudi / vozila / ostali)

ColorVu Turbo HD kamera

Sa 24-časovnim hromatskim slikama, ColorVu tehnologija se okreće tamne noći u šareni dan.

  • Veliki otvor blende
  • Napredni senzor
  • Prijateljsko osvetljenje

Hikvision AcuSense Turbo HD DVR

INTELIGENTNO TAČAN SA DUBOKIM UČENJEM

Problemi sa konvencionalnim sistemima

  • Konvencionalni sigurnosni sistemi otkrivaju samo pokretne mete
    bez dalje analize
  • Česti lažni alarmi stvaraju stalne probleme korisnicima

Lažni alarmi i njihova eliminacija

Hikvision ColorVu Turbo HD kamere

ŽIVE BOJE 24 SATA

Turbo HD 5.0 brošura – ovde

Hikvision kamere

Sve kamere počinju sa oznakama Hikvision DS-2 (pogledajte ispod tabelu)

Hikvksion HD TVI kamere oznake

Sve Hikvison kamere možete pronaći na linku.

Podelite sa drugima