Hikvision je vodeći svetski proizvođač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor. Kompanija je osnovana 2001. godine i sada zapošljava više od 20.000 ljudi, od čega su preko 9.000 inženjera za istraživanje i razvoj.

I pored toga, oni godišnje ulažu oko 8% godišnjih prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj za kontinuiranu inovaciju proizvoda.

Hikvision je uspostavio kompletan, višenamenski R&D sistem koji uključuje svaku operaciju od istraživanja do dizajna, razvoja, testiranja, tehničke podrške i usluga. Sedište firme je u Hangžu (Kina), R&D posluju globalno, uključujući istraživačko-razvojne centre u Montrealu, Kanadi i Silicijumskoj dolini, Kaliforniji u Severnoj Americi, kao i Peking, Šangaj, Čongking i Vuhan u Kini.

Hikvision unapređuje osnovne tehnologije audio i video kodiranja, obrade video snimaka i srodnih podataka, kao i napredne tehnologije poput cloud computinga, velikih podataka i dubokog učenja.

Tokom proteklih nekoliko godina, Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba klijenata na različitim vertikalnim tržištima, uključujući javnu sigurnost, saobraćaj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu, finansijske institucije i energiju, kao i inteligentne zgrade.

Shodno tome, kompanija pruža profesionalna i prilagođena rešenja za zadovoljavanje različitih zahteva tržišta. Pored industrije za video nadzor, Hikvision je svoje poslovanje proširio na pametnu kućnu tehnologiju, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroničku industriju – zasnovanu na tehnologiji video inteligencije – kako bi istražio kanale za održavanje dugoročnog razvoja.

Hikvision je osnovao jednu od najobimnijih marketinških mreža u ovoj industriji, koja se sastoji od 28 regionalnih podružnica u inostranstvu i 35 filijala širom celog Kine, čime se brzo odgovara na potrebe kupaca, korisnika i partnera.

Proizvodi kompanije Hikvision služe različitim setovima vertikalnih tržišta koji pokrivaju više od 100 zemalja, kao što je Centar za rekreaciju u Filadelfiji u SAD-u, projekat sigurnog grada u Seulu, Južna Koreja, Dun Laoghaire Harbour u Irskoj, Aerodrom Milpensa Malpensa i Bank of India , Da imenujemo samo nekoliko.

Kao najveći svetski proizvođač bezbednosnih sistema, Hikvision je bio pionir u revolucijama industrije video nadzora u digitalizaciji, umrežavanju i inteligenciji. Prema izveštaju IHS-a, Hikvision je na vrhu liste najvećeg svetskog snabdevača opreme za nadzor i video nadzor na pet godina uzastopno (2011-2015) i zadržava poziciju tržišnog udela na broju 1 u gotovo svim pojedinačnim kategorijama opreme, uključujući mrežne kamere, Analogne i HD CCTV kamere, DVR / NVR i video kodere.

Kompanija se takođe nalazi na vrhu liste u A & S magazinu “Security Top 50” u 2016. godini, nakon što je 2015 godina bila na drugom mestu i godinu pre na trećem mestu.

Korporativni video Hikvision

Podelite sa drugima