Imou kamere

Imou kamere

Imou je Dahua brend za krajnje potrošače. Imou kamere se pored primene u kućama i kancelarijama, takođe mogu koristiti u različitim sektorima, uključujući zdravstvo, trgovinu, proizvodnju, sigurnost i dr.

Imou kamere imaju različite funkcije, uključujući visoku rezoluciju slike, noćno snimanje, detekciju pokreta, prepoznavanje lica, dvosmernu audio komunikaciju, sirenu, aktivno odvraćanje i praćenje i još mnogo toga. Kako bi se postigla optimalna efikasnost, važno je odabrati odgovarajuću kameru i postaviti sistem tako da se maksimizira njegova sposobnost praćenja aktivnosti u prostoru.

Imou kamere omogućavaju da ljudi uživaju u pametnom životu uz udobnost i sigurnost.

Visija Imou je da potrošačima pruži prvoklasne proizvode i usluge. A misija da obezbedi zaposlenima atmosferu inovativnosti i međusobnog poštovanja. Omogućite partnerima fer i obostrano korisnu platformu za saradnju.

Ako se odlučite za korištenje Imou wifi kamera za video nadzor, važno je da odaberete odgovarajuću opremu za vaše potrebe. Važno je da se pridržavate svih propisa i regulativa vezanih za upotrebu kamera za video nadzor u Srbiji. Imou je prisutan na tržištu godinama.

Podelite sa drugima

je dodat u vašu korpu.
Plaćanje