Kad će mi biti isporučena roba

Isporuka robe je najčešće u roku od 24 do 48 sati (vikend se ne računa) i najviše zavisi od trenutka narudžbe.

Radna nedelja / Ponedeljak – Petak

Funkcionisanje isporuke robe RADNIM DANIMA od ponedeljka do petka.

kalendar-icon-radnisat-icon-pre

Za narudžbe primljene pre 13 časova roba će biti poslata isti dan, što znači da će isporuka na adresi Kupca biti sutradan.

kalendar-icon-radnisat-icon-posle

Za narudžbe primljene posle 13 časova roba će biti poslata sutradan, što znači da će isporuka na adresi Kupca biti nakon dva dana.

 Vikend / Subota – Nedelja

kalendar-icon-vikendSve kurirske službe koje postoje u Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga nije moguće slanje robe vikendom. Subotom je moguća isporuka robe na adresu Kupca ukoliko je narudžba stigla u petak pre 13 časova.

Narudžbe primljene u petak posle 13 časova će biti poslate prvog radnog dana, odnosno u ponedeljak, pa će isporuka na adresi kupca biti u utorak.

Isporuka robe zavisi i od načina plaćanja pa vam savetujemo da pročitate više o tome ovde.


Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe odmah proverite sadržaj paketa!

Zbog transporta se može dogoditi da proizvod bude oštećen, stoga svetujemo da odmah proverite sadržaj i uverite se da je sve kako treba, jer je važno da odreagujemo odmah nakon prijema pošiljke tj. da ne prođe više od 24 sata jer u tom slučaju odgovornost prelazi na vas.

Zato proverite sve odmah za vaše dobro!

Zbog predstojećih Uskršnjih praznika sve narudžbe u periodu od 26.4. do 29.4. će biti poslate 30.4. i isporučene 2. maja Srećni praznici! Odbaci