Kako se registrovati na sajtu?

Registrovanje korisnika na sajtu je dobra stvar kako za nas tako i za Vas. Mi ćemo Vas imati u sistemu kao našeg korisnika i imaćemo Vas u vidu prilikom sniženja i akcija. Za Vas je dobro jer posle registracije možete da unesete podatke na Vašem nalogu i to samo prvi put a pri kasnijim kupovinama nije nephodno ponovo unositi sve podatke već se samo ulogovati i kupiti proizvod pod tim nalogom.

Na početnoj strani našeg sajta u gornjem desnom uglu postoji linkovani tekst PRIJAVA & REGISTRACIJA.

Prijava i registracija, Sve za video nadzor

Klikom na njega otvara se stranica gde je moguće logovanje već postojećih korisnika ili otvaranje novog naloga. Na toj stranici obe opcije su aktivne i logovanje se nalazi na levoj a pravljenje novog naloga na desnoj strani.

Kako napraviti nalog, Sve za video nadzor

Na stranici na kojoj završavate svoju porudžbinu neophodno je ako niste ulogovani da unesete svoj podatke. U toj formi postoji polje za čekiranje pored kog piše “Napravite nalog”. Čekiranjem tog polja ispod se otvara polje za unos lozinke. Tom prilikom završivši svoju porudžbenicu ujedno ste i kreirali svoj korisnički nalog sa kojim se sledeći put možete ulogovati i kupovati bez ponovnog unošenja svih podataka.

Kako napraviti nalog prilikom kupovine? Sve za video nadzor

 

 

 

 

 

 

 

 

1 – Polje za čekiranje na kome označavate da želite da napravite nalog pomoću unetih podataka

2 – Polje za unos lozinke koje se pojavljuje prilikom čekiranja polja iznad

Podelite sa drugima