Memorijske kartice za kamere za video nadzor

Filter
Za snimanje video zapisa potrebne su Vam memorijske kartice. Da bi ste osigurali neprekidno i bezbedno snimanje povedite računa prilikom kupovine. Ovde je nekoliko faktora navedeno koje bi ste trebali uzeti u obzir pri kupovini memorijskih kartica za video nadzor:
  1. Kapacitet: Izaberite memorijsku karticu dovoljnog kapaciteta za skladištenje potrebnog količine materijala (sa dovoljno prostora za snimanje). Potrebni kapacitet zavisi od više faktora, kao što su rezolucije kamere, broja sličica u sekundi (FPS) i vremena trajanja snimljenog materijala. Visokokapacitetne kartice, poput onih od 64GB, 128GB ili 256GB, često su uobičajeni izbor za nadzorne kamere i uglavnom dovoljne za običnog korisnika.
  2. Brzina pisanja: Nadzorne kamere često snimaju video u stvarnom vremenu, a memorijska kartica visoke brzine pisanja je ključna za obradu podataka. Ako stavite obične memorijske kartice, vrlo je moguće da neće dugo raditi (brzo se pokvare) i zato potražite kartice s oznakom Class 10 ili UHS (Ultra High-Speed) Class. UHS Class 1 (U1) ili viši je poželjan za snimanje u realnom vremenu na duže straze.