Kompleti za video nadzor

Kompleti za video nadzor

Kompleti za video nadzor nude potpunu pokrivenost za manje i veće objekte, bilo da su u pitanju kuće sa dvorištem i garažama ili stanovi, odnosno lokali ili veći poslovni objekti.

Kompleti dolaze sa određenim brojem kamera u zavisnosti koliko želite zona pokriti i koje rezolucije želite da budu, sa digitalnim video rekorderom (DVR) koji služi skladištenje za sve vaše snimke i hard diskom odgovarajuće veličine u zavisnosti koliko kamera imate i koliko dana želite da imate sačuvan snimak.

Video nadzor stalno snima, a upravo zavisnosti od veličine hard diska, može da ponudi i do nekoliko meseci snimaka na proveru kada vam je to potrebno.

Mnogi kompleti omogućavaju da upravljate i pogledate snimak na pametnom telefonu ili tabletu , tako da uvek možete proveriti vaš poslovni objekat ili kuću kada niste tu.

Broj kamera i kanala

U svakom kompletu imate tačno navedeno koliko kamera uključeno u komplet i koliko kanala imate još slobodno na snimaču (DVR). Broj kamera je koliko kamere dobijate u kompletu, dok je broj kanala tačan broj kamera koji može biti povezan na DVR.

Na primer. Ako kupite „Komplet video nadzora sa 2 kamere“ znači da ćete dobiti 2 kamere koje su navedene, ali DVR koji je u ponudi ima 4 kanala pa kasnije na isti možete dodati još dve kompatibilne kamere ako budete imali potrebe.

Više informacija o kamerama za video nazor možete pročitati OVDE.

Noćno snimanje i udaljenost

Infrared (IR) tehnologija omogućava noćno snimanje u mraku bez osvetljenja. Takođe, jedna od bitnih osobina kamere jeste udaljenost snimanja, zato prilikom odabira komplete za video nadzor vodite računa o ovim pojedinostima ako vam je to izuzetno važno.

infrared kamera, kamere, sve za video nadzor

DVR kapacitet i vreme snimanja

Kapacitet se odnosi na količinu skladištenja koju DVR ima za čuvanje snimaka. Kada je hard disk pun, najstariji zapisi se presnimavaju novim, što znači da vam veći hard disk omogućava da vidite snimke stare nekoliko nedelja do nekoliko meseci.

4K-DVR-1T-05Koliko će DVR moći da snima zavisi direktno od veličine hard diska i broja kamere odnosno rezolucije snimanja.

Više informacija o snimačima DVR za video nazor možete pročitati OVDE.

Kvalitet slike

Kvalitet slike video nadzor kvaliteta se meri u broju TV linija. Ovo se odnosi na broj horizontalnih i vertikalnih linija preko slike.

Što je broj veći slika će biti jasnija i detaljnija, što je veoma važno ako snimate veliki prostor i vašu imovinu na većim udaljenostim.

Na mobilnom telefonu ili tabletu

Uz pomoć savremenih DVR snimača sada možete pratiti vaš video nadzor preko interneta na računarU, telefona ili tableta u realnom vremenu. Potrebno je instalirati odgovarajući program ili aplikaciju i onda možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta samo vam je internet potreban.

Ponuda kompleta za video nadzor

U ponudi imamo veliki broj kompleta za video nadzor od 1 do 8 kamera, rezolucije HD i FullHD.

Ono što izdvaja naše komplete od konkurencije jeste to da dajemo 3 godine garancije.

Podelite sa drugima