Cene montaže video nadzora – Online kalkulator

Online kalkulator cene montaže video nadzora

Samo za korisnike naše internet prodavnice kreirali smo online kalkulator cene montaže video nadzora sa kojim lako možete proračunati koliko vas može koštati ugradnja video nadzora. Korišćenje je lako, ali za svaki slučaj ispod imate primer.

Odabrali ste da kupite komplet video nadzor npr. Hikvision komplet video nadzor sa 2xHD kamere. Od snimača do jedne kamere vam treba 12 metara a do druge 15 metara, što je ukupno 27 metar. Deo kabla koji se vidi unutar objekta je oko 8m.

Na osnovu gornjeg primera u našem kalkulatoru odabraćete sledeće opcije: “DVR snimač”, “2 kamere”, “30 metara kabl” i ” 10m kanalica” i klikom na PRORAČUNAJ dobićete okvirnu cenu montaže u Beogradu.


Online kalkulator cene montaže video nadzora

Tip snimača za video nadzor:

Broj kamera koje se povezuju:

Kabl od svih kamera do snimača:

Ukupna dužina kanalica:

Razvodni orman za opremu:


Budžetska cena montaža iznosi dinara.

 


U cenu montaže je uračunato sledeće:

  • Postavljanje do 3m visine i podešavanje IP ili AHD kamera za najbolji prikaz željenog područja
  • Osnovno podešavanja parametara snimača za snimanje na pokret
  • Podešavanje vašeg mobilnog telefona za praćenje putem interneta
  • Koaksijalni kabl RG59 + 2×0,5 za DVR
  • FTP kabl CAT 5E za NVR
  • BNC i DC konektori odnosno RJ45 konektori
  • Klasične dozne za kamere / Originalne dozne se dodatno naplaćuju
  • Kanalice plastične samolepljive 25mmx25mm
  • Lokacija u Beogradu

Proračunata cena iz našeg “Online kalkulatora montaže” je okvirna (budžetska), jer su njim obuhvaćeni osnovni faktori koji utiču na proračun cene montaže.

Ukoliko vam pomenuta budžetska cena montaže odgovara, kao i ponuda opreme – pozovite nas na telefon 063/11 99 100 kako bi dogovorili termin kada naši stručnjaci mogu da dođu i izvrše snimanje vašeg prostora nakon čega bi poslali konačnu ponudu.

Ukoliko nemate predstavu šta vam treba i ne možete sami da napravite budžetsku ponudu izlazak na teren je 2500 dinara. Nakon slanja konačne ponude i prihvatanja iste tj. realizacije posla, pomenuti iznos se umanjuje na računu.

Trenutno ugradnju sistema video nadzora možemo ponuditi u okolini Beograda, Sremske Mitrovice i Kraljeva. Očekivano vreme montaže je 3 do 10 dana u zavisnosti od zakazanih ugradnji.

Podelite sa drugima