DAH8MD4T05A8KB

4K Dahua komplet sa 8 kamera

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

8 x HAC-HFW1800T-A-0280B Dahua kamera
1 x DVR snimač Dahua XVR5108HS-4KL-I3
1 x Hard disk Seagate SkyHawk 4TB
1 x Napajanje 12V – 5A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 8

Jedinstven garancija 3 godine na kompletan sistem

119999,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Na lageru! SKU: DAH8MD4T05A8KB

Opis

Dahua komplet video nadzor sa osam 4K (8MP) kamere nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili dvorište, odnosno manji lokal ili trafiku.

U kompletu se nalazi osam 4K (2160p) kamere oblika bullet sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, HLC, 2D DNR, D-WDR, kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 30 m (Smart IR). Ukoliko želite svaku bullet kameru možemo zameniti da bude oblika dome – HAC-HDW1800M-0280B.

 

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 4TB što je dovoljno za 24 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 7fps@2160p. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada promena na ekranu, tada snimanje produženo i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem PRO serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

DVR snimač je WizSense serija, koja ima AI – zaštita perimetra (na do 2 kanala, 10 pravila po kanalu – detekcija i pretraga po osobi/vozilu) i prepoznavanje lica – do 8 lica/sekundi, prepoznavanje na jednom kanalu do 10 baza sa do 10.000 lica, kao i SMD+ detekcija pokreta na do 4 kanala.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Boja

Bela

Broj kamera

8 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

Optika:

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC, AI (Artificial Intelligence)

Zemlja porekla

Kina

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „4K Dahua komplet sa 8 kamera“