AJAX MotionCam WH Bežični PIR detektor

ajax motion cam 1030923-wh1

AJAX MotionCam WH Bežični PIR detektor

23040,00 RSD sa PDV

Nema na stanju

23040,00 RSD sa PDV

Bežični PIR detektor pokreta sa vizuelnom verifikacijom alarma (kamerom), ne detektuje kućne ljubimce do – 20 kg/50 сm. Komunikacija sa centralom do 1700 m. Pokriva do 12 m/88.5°. Visina montaže 2.4 m. 

Saobraznost 2 godine.

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Availability: Nema na lageru Šifra proizvoda: Motion Cam 10309.23. WH1

Opis

AJAX Motion Cam 10309.23.WH1 Bežični PIR detektor pokreta sa kamerom

Smanjena mogućnost lažnih alarma

Specijalna optika u kombinaciji sa softverskim filterima i profesionalnom instalacijom daje veoma preciznu detekciju i smanjuje lažne alarme.

 • Detektor odmah prepoznaje kretanje ljudi i zaštićenom prostoru
 • Specijalno dizajnirana Fresnel sočiva koja daju najinformativniji dijagram.
 • SmartDetect softverski algoritam filtrira lažne alarme.

Specijalna sočiva

Šablon Fresnel sočiva je dizjaniran tako da dijagram infracrvenog zračenja čoveka, životinje i termalna “buka” imaju značajne razlike. Velike sekcije sočiva hvata zračenje na nivou glave i torzoa odraslog čoveka. Manje sekcije daju detaljniji dijagram. MotionCam Jeweller sočiva pružaju detektoru tačne informacije o termičkom objektu u zoni detekcije i prirodi njegovog kretanja.

Profesionalna instalacija

Instaliranje MotionCam Jeweller-a na pravo mesto, na optimalnoj visini i okomito na putanju upada obezbeđuje veoma informativan termalni dijagram. To značajno poboljšava tačnost detekcije i  imunost na kućne ljubimce.

Temperaturna kompenzacija

temperaturna kompenzacijaTemperaturna kompenzacija je softverski mehanizam koji održava kontrast termalnog dijagrama čak i ako je temperatura okoline bliska temperaturi ljudskog tela.

Sa svakim merenjem temperature okoline, detektor koriguje podatke PIR senzora prema tabeli koeficijenata sačuvanoj u njegovoj memoriji. Detektor je efikasan u celom opsegu radne temperature.

Foto verifikacija

MotionCam Jeweller će pokazati situaciju sa lica mesta čak i pre nego što provalnici shvate da su otkriveni. Animirana serija fotografija prati trenutni alarm za tačnu procenu situacije. MotionCam Jeweller može da snima fotografije samo u slučaju alarma. Arhitektura softvera detektora ne podržava snimanje fotografije na zahtev. Za fotografije na zahtev možete uzeti MotionCam PhOD

Smanjuje brigu zbog lažnih alarma

Do 70% lažnih alarma se dešava prilikom deaktiviranja sigurnosnog sistema. Sa MotionCam-om, korisnici sistema i operateri kompanije za praćenje mogu za nekoliko sekundi da provere da li je alarm stvaran i da reaguju u skladu sa tim.

lazni alarm

 

AJAX Motion Cam tehnička specifikacija

 • Bežični PIR detektor pokreta sa vizuelnom verifikacijom alarma (kamerom),
 • ne detektuje kućne ljubimce do – 20 kg/50 сm.
 • Komunikacija sa centralom do 1700 m.
 • Pokriva do 12 m./88.5°.
 • Visina montaže 2.4m.
 • Nosač i baterija (CR123A) uključeni u cenu detektora.
 • Belo ili crno kućište.
 • Kompatabilan sa Hub 2 / Hub 2 Plus.
 • Za unutrašnju montažu

Dodatne informacije

Težina 0,167 kg
Dimenzije 13,5 × 7 × 6 cm
Proizvođač

Zemlja porekla

Ukrajina