Ajax HomeKit alarmni komplet

Ajax HomeKit alarmni komplet

86999,00 RSD sa PDV

Na stanju

86999,00 RSD sa PDV

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Availability: Na lageru! Šifra proizvoda: AJAX-HOME-KIT
Pregled korpe

Opis

Ajax HomeKit alarmni komplet sa PIR senzorom i magnetnim kontaktom nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili stan, odnosno poslovni prostor.

U kompletu se nalazi bežični PIR senzor koji služi da otkrije čovek u polju. Lako otkriva ljude ili velike životinje koje narušavaju štićeni prostor i blagovremeno obaveštavaju o alarmnim događajima.

Ima ugrađenu bateruju koja pruža siguran rad do čak 5 godina, dok sam senzor poseduje alarm niskog nivoa baterije tj. pre nego što se baterija isprazni da izvršite zamenu jer “ko će da pamti pet godina”.

U paketu je jedan bežični magnetni kontakt (popularno MUK) koji služi za detekciju otvaranja balkonskih vrata ili prozora. Najčešće se koriste za sporedne ulaze u objekat i mogu se podesiti da javljaju kada su vrata ili prozor otvoreni prilikom naoružavanja alarmnog sistema.

 

U kompletu se nalazi bežična spoljna zvučna sirena 113dB, kao i unutrašnji bežični detektor dima koji ima ugrađenu unutrašnju sirenu od 85dB.

Takođe tu su dva bežični daljinska upravljača za lakše naoružvanje i razoružavanje alarma.

Pored bežičnih senzora u kompletu se nalazi alarmni hub (centrala) koji nam omogućava da primamo obaveštenja u realnom vremenu, kontrolišemo i upravljamo svim bežičnim uređajima, izvršimo udaljene operacije i još mnogo toga. Model iz kompleta ima mogućnost dojave putem lokalne mreže i interneta, SMS-om ili GPRS.

Najveća prednost ovog sistema je što možete dodati Ajax bežični šifrator, panik tastere ili dodatne bežične PIR senzore, magnetne kontakte, daljince ili detektor vode.

Za pristup alarmnom sistemu potrebno je instalirati Ajax aplikaciju za mobilni (Android/iOS) i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti alarmnom sistemu iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Sajt proizvođača: Link

Dodatne informacije

Težina 0,230 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Proizvođač

Zemlja porekla

Ukrajina