komplet-alarm-dahua-3-godine

ART-ARC3000H-03-GW2(868) Dahua alarmni komplet

Dahua alarmni komplet za kuće, stanove, garaže, lokale, poslovne prostore itd.

1 x ARC3000H-GW2(868) Alarmni hub
1 x ARD1233-W2(868) bežični PIR detektor
1 x ARD323-W2(868) bežični magnetni prekidač
1 x ARA24-W2(868) daljinski upravljač

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

besplatna isporuka

28200,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Nema na lageru SKU: ART-ARC3000H-03-GW2(868)

Komplementarni proizvodi …

Opis

Dahua alarmni komplet sa po jednim PIR senzorom i magnetnim kontaktom nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili dvorište, odnosno manji lokal ili trafiku.

U kompletu se nalazi bežični PIR senzor koji služi da otkrije čovek u polju. Lako otkriva ljude ili velike životinje koje narušavaju štićeni prostor i blagovremeno obaveštavaju o alarmnim događajima.

Ima ugrađenu bateruju koja pruža siguran rad do čak 4 godine, dok sam senzor poseduje alarm niskog nivoa baterije tj. pre nego što se baterija isprazni da izvršite zamenu jer „ko će da pamti četiri godine“.

U paketu je jedan bežični magnetni kontakt (popularno MUK) koji služi za detekciju otvaranja balkonskih vrata ili prozora. Najčešće se koriste za sporedne ulaze u objekat i mogu se podesiti da javljaju kada su vrata ili prozor otvoreni prilikom naoružavanja alarmnog sistema.

Takođe tu je i jedan bežični daljinski upravljač za lakše naoružvanje i razoružavanje alarma.

Pored bežičnih senzora u kompletu se nalazi alarmni hub (centrala) koji nam omogućava da primamo obaveštenja u realnom vremenu, kontrolišemo i upravljamo svim bežičnim uređajima, izvršimo udaljene operacije i još mnogo toga. Model iz kompleta ima mogućnost dojave putem lokalne mreže i interneta, SMS-om ili GPRS.

Ako na objektu ne posedujete internet već možete koristiti 3G internet sa SIM kartice ART-ARC3000H-03-FW2.

Najveća prednost ovog sistema je što možete dodati Dahua bežične sirene (unutrašnja ili spoljašnja), bežični šifrator, panik tastere ili dodatne bežične PIR senzore, magnetne kontakte, daljince ili detektor dima.

Za pristup alarmnom sistemu potrebno je instalirati Dahua program za PC/laptop ili aplikaciju za mobilni (Android/iOS) i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti alarmnom sistemu iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Sajt proizvođača: Link

Dodatne informacije

Težina 0,230 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Proizvođač

Zemlja porekla

Kina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ART-ARC3000H-03-GW2(868) Dahua alarmni komplet“