Internet prodavnica - ColorVu Hikvision komplet video nadzor sa 3 kamere

AKCIJA!!!

ColorVu Hikvision komplet video nadzor sa 3 kamere

Stara cena:
57120 RSD
Akcijska cena:
53999 RSD
Ušteda:
3121 RSD

ColorVu Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

3 x ColorVu HD TVI kamera Hikvision DS-2CE72DFT-F
1 x DVR snimač Hikvision DS-7204HUHI-K1
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3
1 x Napajanje 12V – 3A

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Šifra proizvoda: HIKVISION-2MP-DVR-2T-12V-3K-COLORVU Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

ColorVu Hikvision komplet video nadzor sa tri kamere nudi mogućnost da pokrijete npr. dvorište, terasu, parking, garažu i još mnogo toga.

U kompletu se nalazi tri ColorVu kamere 2MP dome kamera sa napajanjem. Najnovija serija ColorVu kamera od HiKVision-a, pruža inovativnu tehnolgoiju rasvete i prikazuje sliku u boji i u najtežim noćnim uslovima rada.

Koristeći veći otvor blende (F 1.0) i najnoviju generaciju rasvete kadra ispred kamere – “Suplement light”, HiKVision ColorVu serija kamera, pruža kolor sliku bez šumova u najzahtevnijim noćnim uslovima rada do 20m.

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 25fps@1080p.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 20 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 25fps@1080p. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do dva meseca.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Snimci sa kamerama iz kompleta

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Video kompresija

,

Broj kamera

3 kamere

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

IR LED domet

Tehnologija

120db WDR, 3D DNR, ColorVu