Dahua komplet video nadzor sa 5 FullHD kamera

PRONAĐITE U RADNJI

Dahua komplet video nadzor sa 5 FullHD kamera

Dahua komplet video nadzor sa 5 FullHD kamera

43399,00 RSD sa PDV

Na stanju

43399,00 RSD sa PDV

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

5 x 4u1 kamera Dahua HAC-HDW1200M-0280B
1 x DVR snimač DAHUA XVR5108HS-I2
1 x Hard disk Seagate SkyHawk 1TB
1 x Napajanje 12V – 3A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 8

Garancija 3 godine na kompletan sistem

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Availability: Na stanju! Šifra proizvoda: DAH2MD1T03A5KD
Pregled korpe

Ako sad naručite šaljemo u ponedeljak 25.10.2021.

Opis

Oni koji su kupili komplet, kupili su i ...

Hdmi kabl da povežu televizor sa DVR snimačem kako bi imali pregled na licu mesta, utp kabl da povežu DVR snimač sa ruterom da bi mogli da prate video nadzor na mobilnom. Led reflektor sa senzorom za spoljnu upotrebu kako bi noću imali još bolju sliku kod kamere. VGA kabl da povežu stariji monitor sa snimačem.

Dahua komplet video nadzor sa pet Full HD kamera nudi mogućnost da pokrijete stambenu zgradu, kuću sa okućnicom ili kancelarije, magacin, prodavnicu itd.

U kompletu se nalaze pet Full HD (1080p) kamera oblika dome u metalnom kućištu sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, 2D DNR, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 30 m (Smart IR) i sve njene prednosti su vizuelno prikazane ispod.

Funkcija inteligentnog osvetljenja Smart IR

Funkcija inteligentnog osvetljenja omogućava vam da promenite osnovne parametre slike kao što su ekspozicija, kontrast i osvetljenost. Procesor signala kontinuirano analizira sliku i odmah smanjuje snagu IC dioda nakon otkrivanja prekomerne ekspozicije. Tako slika postaje jasnija, a istaknuti elementi nestaju.

Sistem za smanjenje šuma - 2D DNR

Sistem smanjenja šuma omogućava vam održavanje čistoće slike u situaciji promene nivoa snage signala. U praksi ova funkcija štiti snimke od tzv efekat razmazivanja i omogućava vam zadržavanje detaljnih i kristalno jasnih video zapisa.

Digitalni dinamički opseg - DWDR

Tehnika zasnovana na softveru koja olakšava prepoznavanje objekata u tamnim delovima slike pomoću gama korekcije (čuva prirodne senke i osvetljenje - za razliku od jednostavne promene osvetljenosti ili kontrasta). DWDR je jeftinija i inferiorna varijacija pravog WDR-a.

Kompenzacija pozadinskog osvetljenja - BLC

Ova funkcija vam omogućava da eliminišete efekat koji nastaje kada je kamera usmerena ka jakom izvoru svetlosti tj. kada prvi plan postane taman i nečitljiv. Kompenzacija se sastoji u osvetljavanju prvog plana, nažalost i na štetu pozadine, koja takođe postaje svetlija. Ali generalno, funkcija poboljšava kvalitet slike.

Maske za privatnost

Korišćenjem svojstava kamere sa funkcijom zone privatnosti moguće je prilagoditi način funkcionisanja sistema posmatranja prostornim specifičnostima i bezbednosnim zahtevima određenog mesta instaliranja. Zahvaljujući sistemu maski za privatnost, moguće je slobodno odrediti fragmente slike koji će biti izuzeti iz video nadzora.

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 21 dan snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

DVR snimač je WizSense serija, koja ima AI – zaštita perimetra (na do 2 kanala, 10 pravila po kanalu – detekcija i pretraga po osobi/vozilu) i prepoznavanje lica – do 8 lica/sekundi, prepoznavanje na jednom kanalu do 10 baza sa do 10.000 lica, kao i SMD+ detekcija pokreta na do 4 kanala.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

HAC-HDW1200TQ-0280B snimak kamere

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Boja kamere

Bela

Broj kamera

5 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC

Video kompresija

,

Zemlja porekla

Kina

Izložbeni prostor i maloprodaja opreme za video nadzor

Adresa: Gandijeva 186 lokal, 11070 Novi Beograd

Telefon: 011/428-3207, 063/11-99-100

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak (dvokratno):

10h-12h / 14h – 17h

U prostoru možete kupiti:

  • Hikvision opremu za video nadzor
  • Dahua opremu za video nadzor
  • Dodatnu opremu za video nadzor
  • Instalacioni materijal
  • IT osnovu opremu za video nadzor

je dodat u vašu korpu:
Plaćanje