Dahua komplet video nadzor sa 8 FullHD kamera

Dahua komplet video nadzor sa 8 FullHD kamera

59199 RSD sa PDV-om

In stock

59199 RSD sa PDV-om

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

8 x 4u1 kamera Dahua HAC-HDW1200MP-0360B
1 x DVR snimač DAHUA XVR5108HS-X
1 x Hard disk Dahua Seagate SkyHawk ST2000VX 2TB
2 x Napajanje 12V- 3A
2 x Razdelnik 1 na 4

Garancija 3 godine na kompletan sistem

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: DAHUA-2MP-DVR-1T-12V-8K-15FPS-BFW Kategorija: Brend:

Opis

Oni koji su kupili komplet, kupili su i ...

Hdmi kabl da povežu televizor sa DVR snimačem kako bi imali pregled na licu mesta, utp kabl da povežu DVR snimač sa ruterom da bi mogli da prate video nadzor na mobilnom. Led reflektor sa senzorom za spoljnu upotrebu kako bi noću imali još bolju sliku kod kamere. VGA kabl da povežu stariji monitor sa snimačem.

Dahua komplet video nadzor sa osam Full HD kamera nudi mogućnost da pokrijete stambenu zgradu, kuću sa okućnicom ili kancelarije, magacin, prodavnicu itd.

U kompletu se nalaze osam Full HD (1080p) kamera oblika dome sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, 2D DNR, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 50 m (Smart IR).

Sve kamere imaju zaštitu IP66/IP67 stoga se mogu koristi za spoljašnju i unutrašnju ugradnju.Kablovi se ne nalaze u kompletu samo iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. Imamo gotove kablove i polugotove kablove pomoću koji možete lako izvršiti povezivanje.Gotovi kablovi - OVDE / Polugotovi kablovi - OVDEKonkretna razlika između gotovih i polugotovih kablova jeste da su na gotovim postavljenim konektori i kablovi su testirani, a na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze zajedno sa kablom. 

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

smart IR iskljucen
smart IR ukljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa BLC

BLC iskljucen
BLC ukljucen

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 2TB što je dovoljno za 25 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Snimak pomenutog sistema video nadzora

Dodatne informacije

Težina5 kg
Boja kamere

Bela

Broj kamera

8 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC

Video kompresija

,

Zemlja porekla

Kina