DP2-glavna

DP2 EZVIZ zvono za vrata sa kamerom i monitorom

Bežično zvono sa kamerom od 2 megapiksela DP2 EZVIZ, na baterije sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom. Aplikacija za bežično zvono sa kamerom podržava do 20 korisnika.

27450,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Na lageru! SKU: DP2

Opis

Vidljivo, pouzdano obezbeđenje na dohvat ruke

Saznajte ko kuca, sa unutrašnjeg dodirnog monitora ili putem vaše EZVIZ aplikacije. Jednostavnim dodirima na velikom ili malom ekranu možete videti svaki detalj sa jasnim kvalitetom videa. Takođe možete podesiti melodiju zvona kako želite i razgovarati sa svojim posetiocima sa lakoćom. Zaštita je pojednostavljena sa upozorenjima koja pokreću aktivnost, tako da ne propustite trenutak.

Koristan ekran osetljiv na dodir napravljen za svakoga

Veliki, živopisni i dodirljivi monitor izuzetno je lak za upotrebu, čak i za starije osobe i decu. Nema više potrebe da se naslanjate na vrata da biste pogledali kroz malu špijunku. Znaćete ko je napolju pritiskom na dugme za početak. Ekran se takođe može podesiti da se automatski uključuje nakon otkrivanja posetilaca.

DP2 pomaže u smanjenju mrtvih uglova uz široku vizuelnu pokrivenost od 166 stepeni i snima detalje u oštrim 1080p.

Dočekajte svakog posetioca mirno i lako

Radeći kao špijunska kamera i zvono na vratima, DP2 osigurava i sigurnost i udobnost. Odmah saznajte ko vam je pred vratima, zašto i kako da se nosite sa situacijom čak i kada ste daleko od kuće. Postoji čak i menjač glasa ako želite da ostanete nepoznati strancu.

Pametnije otkrivanje vam govori šta želite da znate

Integrišući PIR detekciju pokreta sa detekcijom ljudskog oblika, DP2 je dizajniran da smanji lažne alarme izazvane trivijalnim pokretnim objektima. Bez obzira da li živite u blizini prometne ulice ili u mirnom kraju, možete da prilagodite osetljivost detekcije da biste primali upozorenja do kojih vam je stalo.

Zaštita bez žice sa trajanjem baterije od 3 meseca

DP2 ima punjivu litijumsku bateriju od 4.600 mAh. Vreme pripravnosti može da dostigne do 90 dana² sa pametnom funkcijom za uštedu energije.

Napravljen od legure cinka visoke izdržljivosti, DP2 je dovoljno čvrst za boravak na otvorenom i dovoljno moderan da odgovara vašem stilu prednjih vrata.

Sigurne, fleksibilne opcije skladištenja

Lokalno sačuvajte video zapise na memorijskoj kartici od 256 GB, koja se može ubaciti u unutrašnji monitor. Ovo garantuje sigurnost podataka u slučaju oštećenja spoljne kamere. Ili, ako želite, pretplatite se na EZVIZ CloudPlai za potpuno šifrovano skladište u oblaku. Memorijska kartica se kupuje posebno a sve možete videti ovde.

DP2 EZVIZ

 • Komplet sadrži pozivnu jedinicu i video monitor
 • Pozivna jedinica sa jednim tasterom sa pinhole kamerom rezolucije 1080p /2MP@15 fps i video monitor 4.3″ Color Touch Screen
 • Advanced PIR Motion Detection: 110°
 • PIR Distance: 6m
 • Napajanje i potrošnja: DC 5V ± 10%, max. 2.2W
 • Zaštita: IP54
 • Dimenzije:
  • Monitor : 115.5 x 85.5 x 24.5 mm
  • Pozivna jedinica: 71 x 71 x 48.3 mm
 • Radna temperatura: -10°C to 45°C

VIDEO Kako se instalira DP2 EZVIZ

YouTube video

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 9,5 × 5,2 × 2,8 cm
Boja

Crna

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Tehnologija

Human Detection, Motion detection

IP zaštita

Kamere sa zvukom

Integrisan mikrofon

Mikrofon

Da

MicroSD

64GB, 128GB, 256GB

Način povezivanja

Bežični

Proizvođač

Zemlja porekla

Kina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „DP2 EZVIZ zvono za vrata sa kamerom i monitorom“