Full-Color Dahua komplet sa 6 kamera

Full-Color Dahua komplet sa 6 kamera

55999,00 RSD sa PDV

Nema na stanju

55999,00 RSD sa PDV

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

3 x HAC-HDW1209TLQ-A-LED-0280B Dahua kamera
3 x HAC-HFW1209C-LED-0280B Dahua kamera
1 x DVR snimač DAHUA XVR5108HS-I3
1 x Hard disk Seagate Surveillance 1TB
1 x Napajanje 12V – 3A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 8

Jedinstven garancija 3 godine na kompletan sistem

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Dostupnost: Nema na lageru SKU: 2220609

Opis

Dahua komplet video nadzor sa šest Full-Color kamera nudi mogućnost da pokrijete kuću, garažu i dvorište, odnosno lokal i magacinski prostor.

U kompletu se nalazi šest Full HD (1080p) kamere oblika po tri dome i bullet sa napajanjem. Kamere poseduje BLC, 2D DNR, D-WDR, kao i LED rasvetu dometa do 20m . Pored toga dome kamere imaju integrisan mikrofon.

Prednosti kamere sa Full Color

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 18 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada promena na ekranu, tada snimanje produženo i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem PRO serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

DVR snimač je WizSense serija, koja ima AI – zaštita perimetra (na do 2 kanala, 10 pravila po kanalu – detekcija i pretraga po osobi/vozilu) i prepoznavanje lica – do 8 lica/sekundi, prepoznavanje na jednom kanalu do 10 baza sa do 10.000 lica, kao i SMD+ detekcija pokreta na do 4 kanala.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Boja

Bela

Broj kamera

6 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

,

Optika:

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC, AI (Artificial Intelligence)

Zemlja porekla

Kina