DAH2MD2T05A8KFC

Full-Color Dahua komplet sa 8 kamera

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

4 x HAC-HFW1200CL-IL-A-0360B-S6 Dahua kamera
4 x HAC-HDW1200CLQ-IL-A-0280B-S6 Dahua kamera
1 x DVR snimač Dahua XVR5108HS-I3
1 x Hard disk WD Green AV 2TB
1 x Napajanje 12V – 5A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 8

Jedinstven garancija 3 godine na kompletan sistem

63999,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Na lageru! SKU: 2220809

Opis

Dahua komplet video nadzor sa osam Full-Color kamera nudi mogućnost da pokrijete kuću, garažu, ostavu i dvorište, odnosno kompletnu firmu ili veći magacin.

U kompletu se nalazi osam Full-Color (1080p) kamera oblika po četiri dome i bullet sa napajanjem. Kamere poseduju BLC, 2D DNR, D-WDR, kao i LED rasvetu dometa do 20m . Pored toga dome kamere imaju integrisan mikrofon.

Prednosti kamere sa Full Color

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 2TB što je dovoljno za 30 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 12fps@1080P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada promena na ekranu, tada snimanje produženo i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem PRO serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

DVR snimač je WizSense serija, koja ima AI – zaštita perimetra (na do 2 kanala, 10 pravila po kanalu – detekcija i pretraga po osobi/vozilu) i prepoznavanje lica – do 8 lica/sekundi, prepoznavanje na jednom kanalu do 10 baza sa do 10.000 lica, kao i SMD+ detekcija pokreta na do 4 kanala.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Boja

Bela

Broj kamera

8 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

,

Optika:

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC, AI (Artificial Intelligence)

Zemlja porekla

Kina

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Full-Color Dahua komplet sa 8 kamera“