Full HD Black Dahua komplet video nadzor sa 4 kamere

Full HD Black Dahua komplet video nadzor sa 4 kamere

39999 RSD sa PDV-om

In stock

39999 RSD sa PDV-om

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

4 x 4u1 kamera Dahua HAC-HDW1200MP-BLACK
4 x Zidni nosač DAHUA PFA13A-E BLACK
1 x DVR snimač DAHUA XVR5104HS-X
1 x Hard disk Dahua Seagate SkyHawk 1TB
1 x Napajanje 12V-2A
1 x Razdelnik 1 na 4

Garancija 3 godine na kompletan sistem

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: DAH2MD1T02A4KB Kategorija:

Opis

Oni koji su kupili komplet, kupili su i ...

Hdmi kabl da povežu televizor sa DVR snimačem kako bi imali pregled na licu mesta, utp kabl da povežu DVR snimač sa ruterom da bi mogli da prate video nadzor na mobilnom. Led reflektor sa senzorom za spoljnu upotrebu kako bi noću imali još bolju sliku kod kamere. VGA kabl da povežu stariji monitor sa snimačem.

Dahua komplet video nadzor sa četiri Full HD kamere nudi mogućnost da pokrijete specifične objekte gde će se lepše uklopiti crne kamere.

U kompletu se nalaze četiri Full HD (1080p) kamere oblika dome sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, 2D DNR, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 30 m (Smart IR). Ugao snimanja je neverovatnih 103°.

Uz kamere idu odgovarajući zidni nosač takođe crne boje radi lakšeg uklapanja i kako se ne bi videli konektori.

Kablovi se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. Imamo gotove kablove koje možete pogledati OVDE, kao i polugotove kablove koje možete pogledati OVDE. Razlika između gotovih i polugotovih je da su gotovi sa postavljenim konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore koji dolaze sa kablom.

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

smart IR iskljucen
smart IR ukljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa BLC

BLC iskljucen
BLC ukljucen

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 27 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem PRO serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Snimak pomenutog sistema video nadzora

Dodatne informacije

Težina2 kg
Boja kamere

Crna

Broj kamera

4 kamere

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC

Video kompresija

,

Zemlja porekla

Kina