GRUNDIG 49″ 49 VLE 5723 BN LED Full HD LCD TV

GRUNDIG 49″ 49 VLE 5723 BN LED Full HD LCD TV

50890,00 RSD sa PDV

In stock

50890,00 RSD sa PDV

Poručite telefonom na 063/11-99-100

GRUNDIG 49″ 49 VLE 5723 BN LED Full HD televizor koji ima visoku Full HD (1.920 x 1.080) rezoluciju ekrana čini da se osećate kao da ste tamo. Veličina ekrana je 49″ (123cm) i idealna razdaljina za gledanje je 3,1m. Poseduje 3xHDMI ulaza i 2xUsb ulaza.

 

Garancija: 36meseci.

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: TVZ01314 Kategorija:

Opis

Realističan doživljaj, odličan nivo detalja

Doživite zapanjujući kvalitet slike – od Blu-ray Disc™ sadržaja i standardnog TV programa do web video zapisa i klipova sa pametnog telefona. LCD ekran ovog modela analizira i doteruje slike radi dobijanja prelepih rezultata sa značajno smanjenom količinom šuma na slici. Krajnji rezultat je oštrija slika sa boljim doživljajem dubine.

Oživite sliku

Visoka Full HD (1.920 x 1.080) rezolucija ekrana čini da se osećate kao da ste tamo, u centru zbivanja. Znatno viši kvalitet slike podrazumeva da možete da sedite bliže ekranu i da će Vam ekran popunjavati više vidnog polja nego ranije, što dovodi do uživanja kao u bioskopskom ambijentu.

Nove dimenzije svetla

Zahvaljujući LED  tehnologiji pozadinskog osvetljenja raspoređenim iza ekrana televizora, slika daje upečatljiv kontrast tako što svetlo usmerava tamo gde je najpotrebnije. Uz viši nivo osvetljenosti i dublji prikaz crne boje, LED pozadinsko osvetljenje pruža veći opseg osvetljenosti nego kod standardnih televizora.

Napravljen za gledanje i slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. Fino podešeni 2x 10W RMS zvučnici Vam dostavljaju obuhvatajući zvuk televizora kako biste dobili emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, bez obzira na sadržaj.

Jednostavno povezivanje

3 HDMI priključka omogućava da televizor lako povežete sa Vašim omiljenim DVD, Blu-ray, i drugim media plejerima, dok će Komponentni YPbPr (3x RCA) SCART analogni priključci obezbediti kompatibilnost sa starijim uređajima.

Stil i ušteda mesta u jednom pakovanju

Zahvaljujući tankom dizajnu ovaj model unosi dodir stila u klasični izgled televizora. Iznenađujuće male dimenzije u odnosu na veličinu ekrana u kombinaciji sa kompaktnim, ali stabilnim postoljem olakšavaju integrisanje ovog televizora u Vaš enterijer.

AAC

AAC ili Advanced Audio Coding je je naslednik popularnog MP3 kodeka. U odnosu na MP3 donosi niz poboljšanja poput dva puta veće rezolucije frekvencijskih pojaseva, upotrebu predikcije (bolje kodiranje stalnih zvukova), poboljšano stereo kodiranje, poboljšan Huffman algoritam, upotreba vremenskog oblikovanja šuma (bolji kvalitet glasa na malim bitrate-ovima)… Rezultat je 30% bolji kvalitet u odnosu na MP3 prema nezavisnim testiranjima. AAC je takođe prvi kodek koje je transparentan na 128 kbps (ne može se razlikovati od originala), te je time ispunio stroge kriterijume EBU-u (European Broadcasting Union).

FullHD

Često se označava i kao 1080p, standard prikaza slike na ekranu visoke definicije koji ima mogućnost prikazivanja video materijala rezolucije do 1080 piksela, odnosno prikaz u 1080 linija po horizontali. FullHD ekrani imaju rezoluciju 1920×1080 piksela i odnos stranica 16:9. Ekrani sa ovom rezolucijom imaju odličan prikaz slike.

LCD (Liquid Crystal Display)

LCD ili displej sa tečnim kristalima je tehnologija koja se koristi u laptopovima, mobilnim telefonima, monitorima i televizorima. LCD su manji potrosači u odnosu na LED ili plazma monitori jer rade na principu blokiranja svetlosti umesto emitovanja. Takođe jedna od glavnih prednosti ove tehnologije je izuzetno tanak dizajn.

Scart

Objedinjuje component, composit i s-video standarde. Pomoću adaptera za scart kabl možete povezati audio i video opremu koja koristi različite standarde.

Specifikacija:

Ekran
Veličina ekrana49″ (123cm)
RezolucijaFull HD (1.920 x 1.080)
Tip ekranaLCD
Tip panelaDirect LED
Pozadinsko osvetljenjeLED
Dinamički kontrastDCR Plus
OsvežavanjePicture Perfection Rate, 400Hz
Odnos stranica16:9
Idealna razdaljina za gledanjeVeć od 311 cm
Video
Digitalni signalDVB-T, DVB-S2, DVB-T2, DVB-C
FormatiMOV, BMP, PNG, AVI, MKV, TS, MPG, VOB, TRP, MP4
Tehnologije24p Cinema Mode
Audio
FormatiMP4, AAC, MP3, M4A
Zvučnici2x 10W RMS
TehnologijeDolby Digital, Auto Volume Leveller, Equalizer
Priključci / Slotovi
HDMI ulaz3
Analogni video ulaziSCART, Komponentni YPbPr (3x RCA)
Audio izlazS/PDIF optički, 3.5mm
Audio ulaz3.5mm
USB2x USB 2.0
Ostali priključci / SlotoviDVB-CI+ (Common Interface Plus)
Dodatne funkcije
Dodatne funkcijeSnimanje sadržaja na spoljnu USB memoriju, Zum, Automatsko gašenje, Game mode, Child Lock
TitloviASS, SRT, SUB, SMI, SSA
TeletekstDa, 1.000 strana
Fizičke karakteristike
Montiranje na zidVESA 300mm x 200mm
Masa11.6kg
BojaCrna
Dimenzije1105,9mm x 702.3mm x 242mm
PakovanjeDaljinski upravljač
Reklamacioni period
Reklamacioni period36 meseci
EAN4013833024644
has been added to your cart:
Plaćanje