-20%
hikvision logo

HD Hikvision komplet video nadzor sa 3 kamere

HD Hikvision komplet video nadzor sa 3 kamere

21999,00 RSD sa PDV

Na stanju

21999,00 RSD sa PDV

Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

3 x HWT-T120-P Hikvision kamera
1 x HWD-5108 Hikvision DVR snimač
1 x Hard disk WD Green Power AV 500GB
1 x Napajanje 12V – 2A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 4

Garancija 3 godine na komplet

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Dostupnost: Na lageru! SKU: HW1MD1TB02A3KD

Opis

Hikvision komplet video nadzor sa tri Full HD kamere nudi mogućnost da pokrijete npr. ulaz u kuću, garažu i dvorište iza kuće odnosno veliku kancelariju (open space).

U kompletu se nalaze tri Full HD kamera oblika dome za spoljašnju i unutrašnju upotrebu sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, AGC, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 20 m (Smart IR).

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere.

Video se skladišti na hard disku veličine 500GB što je dovoljno za 18 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 12fps@720P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada  ima promena na ekranu, tada snimanje produženo i do mesec dva.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban.

Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije, uputstvo za montažu sistema i detaljno uputstvo za podešavanje aplikacije na mobilnom.

Snimak pomenutog sistema video nadzora – DANJU

YouTube video

Dodatne informacije

Težina 2,2 kg
Boja

Bela

Broj kamera

3 kamere

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

Optika:

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

20m Smart IC

Zemlja porekla

Kina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „HD Hikvision komplet video nadzor sa 3 kamere“

Možda će vam se svideti …