Internet prodavnica - Hikvision komplet video nadzor sa 1xHD kamerom

-7%

Hikvision komplet video nadzor sa 1xHD kamerom

Stara cena:
22265 RSD
Akcijska cena:
20699 RSD
Ušteda:
1566 RSD

Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x 4u1 kamera Hikvision DS-2CE16C0T-IRF
1 x DVR snimač Hikvision DS-7104HGHI-F1
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3
1 x Napajanje 12V – 2A

Garancija 36 meseci na kompletan sistem

Šifra proizvoda: HIKVISION-1MP-DVR-1T-12V-1K Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

Hikvision komplet video nadzor sa jednom HD kamerom nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili dvorište, odnosno manji lokal ili trafiku.

U kompletu se nalazi HD kamera oblika bullet (može biti i dome po želji) za spoljašnju i unutrašnju upotrebu sa napajanjem. Kamera poseduje inteligentnu IR rasvetu dometa do 20 m (Smart IR).

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 2 meseca snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 25fps@720P. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Snimak pomenutog sistema video nadzora – DANJU i NOĆU

Dodatne informacije

Težina 1.6 kg
Video kompresija

Broj kamera

1 kamera

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

IR LED domet