-10%
hikvision logo

HD Hikvision komplet video nadzor sa 7 kamera

HD Hikvision komplet video nadzor sa 7 kamera

42999,00 рсд sa PDV

Na stanju

42999,00 рсд sa PDV

Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

7 x HWT-T120-P Hikvision kamera
1 x HWD-5108 Hikvision DVR snimač
1 x Hard disk WD Green Power AV 2TB
1 x Napajanje 12V – 5A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 8

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Dostupnost: Na lageru! SKU: HIK1MD2T05A7K

Opis

Hikvision komplet video nadzor sa sedamFull HD kamera nudi mogućnost da pokrijete npr. kuću sa okućnicom, magacin ili manji proizvodni pogon.

U kompletu se nalaze sedam Full HD kamere oblika dome za spoljašnju i unutrašnju upotrebu sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, AGC, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 20 m (Smart IR).

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere.

Video se skladišti na hard disku veličine 2TB što je dovoljno za 40 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 20fps@720P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada  ima promena na ekranu, tada snimanje produženo i do nekoliko meseci.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije, uputstvo za montažu sistema i detaljno uputstvo za podešavanje aplikacije na mobilnom.  

Snimak pomenutog sistema video nadzora – DANJU

YouTube video

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Boja

Bela

Broj kamera

7 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

Optika:

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

20m Smart IC

Zemlja porekla

Kina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „HD Hikvision komplet video nadzor sa 7 kamera“