imou logo

Imou HomeKit alarmni komplet

Imou HomeKit alarmni komplet

17999,00 RSD sa PDV

Na stanju

17999,00 RSD sa PDV

Imou alarmni komplet za kuće, stanove, garaže, lokale, poslovne prostore odnosno gde god da posedujete internet priključak.

1 x IOT-ZG1-EU IMOU alarmna centrala
1 x ZP1-EU IMOU bežični PIR detektor
1 x ZL1-EU IMOU bežični senzor curenja vode
1 x ZD1-EU IMOU bežični magnetni kontakt za vrata i prozore
1 x ZR1-EU IMOU Bežična sirena za unutrašnju montažu

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

besplatna isporuka

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Dostupnost: Na lageru! SKU: IMOU-HOME-KIT

Opis

Imoux HomeKit alarmni komplet sa PIR senzorom, magnetnim kontaktom, detektorom curenja vode i sirenom nudi mogućnost da pokrijete stan, kuću ili poslovni prostor.

U kompletu se nalazi bežični PIR senzor koji služi da otkrije čoveka u polju. Lako otkriva ljude ili velike životinje koje narušavaju štićeni prostor i blagovremeno obaveštavaju o alarmnim događajima.

Ima ugrađenu bateruju koja pruža siguran rad do 1 godine, dok sam senzor poseduje alarm niskog nivoa baterije tj. pre nego što se baterija isprazni da izvršite zamenu jer “ko će da pamti”.

U paketu je jedan bežični magnetni kontakt (popularno MUK) koji služi za detekciju otvaranja balkonskih vrata ili prozora. Najčešće se koriste za sporedne ulaze u objekat i mogu se podesiti da javljaju kada su vrata ili prozor otvoreni prilikom naoružavanja alarmnog sistema.

 

U kompletu se nalazi bežična zvučna sirena 75dB, kao i unutrašnji bežični detektor curenja vode.

Pored bežičnih senzora u kompletu se nalazi alarmni hub (centrala) koji nam omogućava da primamo obaveštenja u realnom vremenu, kontrolišemo i upravljamo svim bežičnim uređajima, izvršimo udaljene operacije i još mnogo toga. Hub ima mogućnost dojave putem lokalne mreže i interneta.

Najveća prednost ovog sistema je što možete dodati još Imou uređaja npr. panik taster, detektor metana, merač temperature i vlage, smart utičnicu ili dodatne bežične PIR senzore, magnetne kontakte.

Za pristup alarmnom sistemu potrebno je instalirati Imou Life aplikaciju za mobilni (Android/iOS) i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti alarmnom sistemu iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Sajt proizvođača: Link

Dodatne informacije

Težina 0,230 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Proizvođač

Zemlja porekla

Ukrajina