imou-alarm-kit
IMOU ZP1-EU
IMOU ZL1-EU
IMOU IOT-ZG1-EU alarmni hub
IMOU ZD1-EU
IMOU ZR1-EU bezicna sirena

Imou HomeKit alarmni komplet

Imou bežični alarmi za kuću, stanove, garaže, lokale, poslovne prostore odnosno gde god da posedujete internet priključak.

1 x IOT-ZG1-EU IMOU alarmna centrala
1 x ZP1-EU IMOU bežični PIR detektor
1 x ZL1-EU IMOU bežični senzor curenja vode
1 x ZD1-EU IMOU bežični magnetni kontakt za vrata i prozore
1 x ZR1-EU IMOU Bežična sirena za unutrašnju montažu

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

besplatna isporuka

17999,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Na lageru! SKU: IMOU-HOME-KIT

Opis

Imoux HomeKit alarmni komplet sa PIR senzorom, magnetnim kontaktom, detektorom curenja vode i sirenom nudi mogućnost da pokrijete stan, kuću ili poslovni prostor.

U kompletu se nalazi bežični PIR senzor koji služi da otkrije čoveka u polju. Lako otkriva ljude ili velike životinje koje narušavaju štićeni prostor i blagovremeno obaveštavaju o alarmnim događajima.

Ima ugrađenu bateruju koja pruža siguran rad do 1 godine, dok sam senzor poseduje alarm niskog nivoa baterije tj. pre nego što se baterija isprazni da izvršite zamenu jer „ko će da pamti“.

U paketu je jedan bežični magnetni kontakt (popularno MUK) koji služi za detekciju otvaranja balkonskih vrata ili prozora. Najčešće se koriste za sporedne ulaze u objekat i mogu se podesiti da javljaju kada su vrata ili prozor otvoreni prilikom naoružavanja alarmnog sistema.

 

U kompletu se nalazi bežična zvučna sirena 75dB, kao i unutrašnji bežični detektor curenja vode.

Pored bežičnih senzora u kompletu se nalazi alarmni hub (centrala) koji nam omogućava da primamo obaveštenja u realnom vremenu, kontrolišemo i upravljamo svim bežičnim uređajima, izvršimo udaljene operacije i još mnogo toga. Hub ima mogućnost dojave putem lokalne mreže i interneta.

Najveća prednost ovog sistema je što možete dodati još Imou uređaja npr. panik taster, detektor metana, merač temperature i vlage, smart utičnicu ili dodatne bežične PIR senzore, magnetne kontakte.

Za pristup alarmnom sistemu potrebno je instalirati Imou Life aplikaciju za mobilni (Android/iOS) i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti alarmnom sistemu iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Sajt proizvođača: Link

Dodatne informacije

Težina 0,230 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Proizvođač

Zemlja porekla

Ukrajina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Imou HomeKit alarmni komplet“