Internet prodavnica - POC Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

-6%

POC Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

Stara cena:
33000 RSD
Akcijska cena:
30999 RSD
Ušteda:
2001 RSD

POC Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x PoC HD-TVI kamera Hikvision DS-2CE56D8T-ITME
1 x PoC DVR snimač Hikvision DS-7204HQHI-K1/P
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Šifra proizvoda: HIKVISION-2MP-DVR-1T-POC-1K Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

POC Full HD Hikvision komplet video nadzor sa jednom kamerom nudi mogućnost da pokrijete npr. ulaz u kuću, zgradu ili poslovni prostor.

Ovaj komplet je specifičan po tome što napajanje kamera ide direktno putem koaksijalnog kabla (POC – Power Over Coax).

U kompletu se nalazi jedna POC Full HD kamera 2MP oblika dome. Kamera ima zaštitu IP67 za spoljnu i unutrašnju montažu. Ima fiksni objektiv 2.8 i WDR 120dB tehnologiju za korekciju senki. Takođe, kamera poseduje HLC. BLC i 3D DNR kao i inteligentnu EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 20 m (Smart IR).

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ snimljenog video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 15fps@1080P.

Video se skladišti na specijalnom hard disku za video nadzor veličine 1TB. Najnoviji DVR i njegova kompresija H.265+ omogućavaju čak 110 dana neprekidnog snimanja 24 sata sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Stoga nije potrebno dodatno podešavati sistem da snima samo kada promena na ekranu, ali ako bi to aktivirali mogli bi produžiti snimanje da traje skoro cele godine.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Video kompresija

,

Broj kamera

1 kamera

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

POC

Da

IR LED domet