Internet prodavnica - POC Ultra Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

NOVO!
AKCIJA!!!

POC Ultra Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

Stara cena:
58080 RSD
Akcijska cena:
53999 RSD
Ušteda:
4081 RSD

POC Ultra Full HD Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

4 x PoC HD-TVI kamera Hikvision DS-2CE16D8T-IT3E
1 x PoC DVR snimač Hikvision DS-7204HQHI-K1/P
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Šifra proizvoda: HIKVISION-2MP-DVR-1T-POC-ULTRA-4K Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

POC Ultra Full HD Hikvision komplet video nadzor sa četiri kamere nudi mogućnost da pokrijete npr. kuću i okućnicu ili ulaz i hodnik i jednu veliku kancelariju.

Ovaj komplet je specifičan po tome što napajanje kamera ide direktno putem koaksijalnog kabla (POC – Power Over Coax). Takođe, ukoliko imate UTP kabl možete koristiti ovaj komplet uz video balun.

U kompletu se nalazi četiri POC Full HD kamera 2MP oblika dome. Kamera ima zaštitu IP67 za spoljnu i unutrašnju montažu. Kamera snima realne boje usled minimalnog osvetljenja odnosno tek kada detektuje potpuni mrak slika će biti crno-bela. Pored toga kamera poseduje tehnologije 120db WDR i 3D DNR koje utiču na bolji kvalitet slike. Takođe, poseduje inteligentnu EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 40 m (Smart IR).

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ snimljenog video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 15fps@1080P.

Video se skladišti na specijalnom hard disku za video nadzor veličine 1TB. Najnoviji DVR i njegova kompresija H.265+ omogućavaju čak 27 dana neprekidnog snimanja 24 sata sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Stoga nije potrebno dodatno podešavati sistem da snima samo kada promena na ekranu, ali ako bi to aktivirali mogli bi produžiti snimanje da traje skoro pola godine.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Video kompresija

,

Broj kamera

4 kamere

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

POC

Da

IR LED domet