-10%

SHARP 24″ LC-24DHF4012E digital LED TV + DVD Player

SHARP 24″ LC-24DHF4012E digital LED TV + DVD Player

Regularna:
21210 RSD
Akcijska:
18990 RSD
Ušteda:
2220 RSD

In stock

Regularna:
21210 RSD
Akcijska:
18990 RSD
Ušteda:
2220 RSD

SHARP 24″ LC-24DHF4012E digital LED TV + DVD Player televizor koji ima visoku HD Ready (1.366 x 768) rezoluciju ekrana čini da se osećate kao da ste tamo. Veličina ekrana je 24″ (61cm) i idealna razdaljina za gledanje je 1,5m. Ugrađen DVD Player koji čita DivX formate, poseduje i 2xHDMI ulaz i 1xUSB ulaz.

Stanje OUTLET uređaja:

Uređaj je servisiran.
Ambalaža je oštećena.
Nedostaje uputstvo i knjižice.
Izgreban.

Garancija: 36meseci.

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: TVZ01344 Kategorije: ,

Opis

Realističan doživljaj, odličan nivo detalja

Doživite zapanjujući kvalitet slike – od Blu-ray Disc™ sadržaja i standardnog TV programa do web video zapisa i klipova sa pametnog telefona. LCD ekran ovog modela analizira i doteruje slike radi dobijanja prelepih rezultata sa značajno smanjenom količinom šuma na slici. Krajnji rezultat je oštrija slika sa boljim doživljajem dubine.

Oživite sliku

Visoka HD Ready (1.366 x 768) rezolucija ekrana čini da se osećate kao da ste tamo, u centru zbivanja. Znatno viši kvalitet slike podrazumeva da možete da sedite bliže ekranu i da će Vam ekran popunjavati više vidnog polja nego ranije, što dovodi do uživanja kao u bioskopskom ambijentu.

Nove dimenzije svetla

Zahvaljujući LED  tehnologiji pozadinskog osvetljenja raspoređenim iza ekrana televizora, slika daje upečatljiv kontrast tako što svetlo usmerava tamo gde je najpotrebnije. Uz viši nivo osvetljenosti i dublji prikaz crne boje, LED pozadinsko osvetljenje pruža veći opseg osvetljenosti nego kod standardnih televizora.

Napravljen za gledanje i slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. Fino podešeni 2x3W RMS zvučnici Vam dostavljaju obuhvatajući zvuk televizora kako biste dobili emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, bez obzira na sadržaj.

Jednostavno povezivanje

2 HDMI priključka omogućava da televizor lako povežete sa Vašim omiljenim DVD, Blu-ray, i drugim media plejerima, dok će Komponentni YPbPr (3x RCA) Kompozitni (1x RCA) SCART analogni priključci obezbediti kompatibilnost sa starijim uređajima.

Stil i ušteda mesta u jednom pakovanju

Zahvaljujući tankom dizajnu ovaj model unosi dodir stila u klasični izgled televizora. Iznenađujuće male dimenzije u odnosu na veličinu ekrana u kombinaciji sa kompaktnim, ali stabilnim postoljem olakšavaju integrisanje ovog televizora u Vaš enterijer.

AAC

AAC ili Advanced Audio Coding je je naslednik popularnog MP3 kodeka. U odnosu na MP3 donosi niz poboljšanja poput dva puta veće rezolucije frekvencijskih pojaseva, upotrebu predikcije (bolje kodiranje stalnih zvukova), poboljšano stereo kodiranje, poboljšan Huffman algoritam, upotreba vremenskog oblikovanja šuma (bolji kvalitet glasa na malim bitrate-ovima)… Rezultat je 30% bolji kvalitet u odnosu na MP3 prema nezavisnim testiranjima. AAC je takođe prvi kodek koje je transparentan na 128 kbps (ne može se razlikovati od originala), te je time ispunio stroge kriterijume EBU-u (European Broadcasting Union).

HD Ready

Standard prikaza slike na teleiviziji koji ima mogućnost prikazivanja video materijala rezolucije do 720 piksela, odnosno prikaz u 720 linija po horizontali. Ovaj standard se danas koristi kod jeftinijih LCD uređaja, televizora i kamera. Uređaji sa ovom rezolucijom mogu prikazivati slike samo u formatu 4:3 što je i jedna od glavnih razlika u odnosu na standard full hd. Rezolucija ekrana je najčešće 1280×720 piksela, mada može varirati u zavisnosti od tehnologije izrade ekrana.

LCD (Liquid Crystal Display)

LCD ili displej sa tečnim kristalima je tehnologija koja se koristi u laptopovima, mobilnim telefonima, monitorima i televizorima. LCD su manji potrosači u odnosu na LED ili plazma monitori jer rade na principu blokiranja svetlosti umesto emitovanja. Takođe jedna od glavnih prednosti ove tehnologije je izuzetno tanak dizajn.

Scart

Objedinjuje component, composit i s-video standarde. Pomoću adaptera za scart kabl možete povezati audio i video opremu koja koristi različite standarde.

Specifikacija:

Ekran
Veličina ekrana24″ (61cm)
RezolucijaHD Ready (1.366 x 768)
Tip ekranaLCD
Pozadinsko osvetljenjeLED
Dinamički kontrast100.000 : 1
Osvežavanje100Hz, Active Motion
Osvetljenje250cd/m²
Idealna razdaljina za gledanjeVeć od 152 cm
Video
Digitalni signalDVB-S2, DVB-S, DVB-C, DVB-T2, DVB-T
Video signalPAL, SECAM
FormatiAVI, MKV, M2TS, MPG, VOB, MP4, RM, RMVB, ASF, WMV, M4V, FLV, SWF, TS
Audio
FormatiEAC3, AC3, AAC, MP3, WMA, M4A
Zvučnici2x3W RMS
TehnologijeDolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS TruSurround™
Priključci / Slotovi
Antenski1x RF tip, 1x IEC75 (75Ω)
HDMI ulaz2
Analogni video ulaziSCART, Komponentni YPbPr (3x RCA), Kompozitni (1x RCA)
Audio izlazS/PDIF optički, 3.5mm
Audio ulaz3.5mm
USB1x USB 2.0
Ostali priključci / SlotoviDVB-CI+ (Common Interface Plus)
Dodatne funkcije
Dodatne funkcijePVR snimanje digitalnih programa na eksternu memoriju preko USB priključka
OstaloUgrađen DVD Player, Čita DivX formate
Fizičke karakteristike
Montiranje na zidVESA 100mm x 100mm
Masa4.4kg
BojaCrna
Dimenzije554mm x 354.7mm x 141.6mm (sa postoljem)
PakovanjeDaljinski upravljač
Reklamacioni period
Reklamacioni period36 meseci
EAN4974019927190