PRONAĐITE U RADNJI
DAH2MD5G02A2KB80

SPECIJAL Dahua komplet sa 2 FullHD kamere

Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

2 x HAC-HFW1231TLM-I6-A-0360B Dahua kamera
1 x DVR snimač Dahua XVR5104HS-I3
1 x Hard disk WD Green AV 500GB
1 x Napajanje 12V – 2A
1 x Razdelnik napajanja 1 na 2

Jedinstven garancija 3 godine na kompletan sistem

28999,00 RSD sa PDV

Dostupnost: Nema na lageru SKU: 2220203

Opis

Dahua komplet video nadzor sa dve Full HD kamere nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili dvorište, odnosno manji lokal ili trafiku.

U kompletu se nalazi dve Full HD (1080p) kamere oblika bullet sa napajanjem. Kamera poseduje BLC, HLC, 3D DNR, 120db WDR, Starlight kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do čak 60 m (Smart IR) i sve njene prednosti su vizuelno prikazane ispod. Pored svega ima integrisan mikrofon.

Funkcija inteligentnog osvetljenja Smart IR

Funkcija inteligentnog osvetljenja omogućava vam da promenite osnovne parametre slike kao što su ekspozicija, kontrast i osvetljenost. Procesor signala kontinuirano analizira sliku i odmah smanjuje snagu IC dioda nakon otkrivanja prekomerne ekspozicije. Tako slika postaje jasnija, a istaknuti elementi nestaju.

Sistem za smanjenje šuma - 3D DNR

Sistem smanjenja šuma omogućava vam održavanje čistoće slike u situaciji promene nivoa snage signala. U praksi ova funkcija štiti snimke od tzv efekat razmazivanja i omogućava vam zadržavanje detaljnih i kristalno jasnih video zapisa.

Poboljšani dinamički opseg - 120db WDR

Funkcija WDR vam omogućava da dobijete jasnu i detaljnu sliku, zahvaljujući veštom eliminisanju previše svetlih i tamnih delova snimka. Zahvaljujući WDR sistemu, moguće je održati čitljivost celokupnog monitoringa na mestima sa različitim nivoima osvetljenosti posmatrane scene.

Kompenzacija pozadinskog osvetljenja - BLC

Ova funkcija vam omogućava da eliminišete efekat koji nastaje kada je kamera usmerena ka jakom izvoru svetlosti tj. kada prvi plan postane taman i nečitljiv. Kompenzacija se sastoji u osvetljavanju prvog plana, nažalost i na štetu pozadine, koja takođe postaje svetlija. Ali generalno, funkcija poboljšava kvalitet slike.

Visoka kompenzacija osvetljenja - HLC

Algoritam detektuje tačke na slici koje su jako osvetljene, a zatim ih maskira radi efikasnog posmatranja. Režim HLC je izuzetno koristan za posmatranje podzemnih parkinga. Omogućava vam da pročitate brojeve registarskih tablica, koje su zaklonjene usled svetlosti prednjih svetala.

Maske za privatnost

Korišćenjem svojstava kamere sa funkcijom zone privatnosti moguće je prilagoditi način funkcionisanja sistema posmatranja prostornim specifičnostima i bezbednosnim zahtevima određenog mesta instaliranja. Zahvaljujući sistemu maski za privatnost, moguće je slobodno odrediti fragmente slike koji će biti izuzeti iz video nadzora.

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Pored kamera u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji je zabeležila kamera.

Video se skladišti na hard disku veličine 500GB što je dovoljno za 30 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 12fps@1080P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na detekciju pokreta tj. da beleži samo kada promena na ekranu, tada snimanje produženo i do nekoliko meseci.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem PRO serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

DVR snimač je WizSense serija, koja ima AI – zaštita perimetra (na do 2 kanala, 10 pravila po kanalu – detekcija i pretraga po osobi/vozilu) i prepoznavanje lica – do 8 lica/sekundi, prepoznavanje na jednom kanalu do 10 baza sa do 10.000 lica, kao i SMD+ detekcija pokreta na do 4 kanala.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Boja

Bela

Broj kamera

2 kamere

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

Optika:

Sistem

Tehnologija

30m Smart IC, AI (Artificial Intelligence)

Zemlja porekla

Kina

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „SPECIJAL Dahua komplet sa 2 FullHD kamere“

Izložbeni prostor i maloprodaja opreme za video nadzor

Adresa:Gandijeva 186 lokal, 11070 Novi Beograd

Telefon:011/428-3207, 063/11-99-100

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak:
9h - 17h

U prostoru možete kupiti:

  • Hikvision opremu za video nadzor
  • Dahua opremu za video nadzor
  • Dodatnu opremu za video nadzor
  • Instalacioni materijal
  • IT osnovu opremu za video nadzor