Internet prodavnica - Starlight+ Dahua FullHD komplet video nadzor sa 1 kamerom

NOVO!
AKCIJA!!!

Starlight+ Dahua FullHD komplet video nadzor sa 1 kamerom

Stara cena:
38120 RSD
Akcijska cena:
33999 RSD
Ušteda:
4121 RSD

Starlight+ Dahua HDCVI komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x 4u1 kamera Dahua HAC-HDW2241TP-A-0280B
1 x DVR snimač DAHUA XVR5104H-4KL-X
1 x Hard disk Dahua Seagate SkyHawk ST1000VX001 1TB
1 x Napajanje 12V- 3A

Garancija 3 godine na kompletan sistem

Šifra proizvoda: DAHUA-2MP-DVR-1T-12V-1K-STARLIGHT Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

Starlight+ Dahua komplet video nadzor sa jednom Starlight+ Full HD kamerom koja nudi mogućnost da pokrijete ulaz u kuću ili dvorište.

U kompletu se nalazi Starlight+ Full HD kamera 2MP oblika dome. Kamera ima zaštitu IP67 za spoljnu i unutrašnju montažu. Kamera snima realne boje usled minimalnog osvetljenja, odnosno tek kada detektuje potpuni mrak slika će biti crno-bela. Pored toga kamera poseduje tehnologije 120db True WDR i 2D+3D DNR koje utiču na bolji kvalitet slike. Takođe, poseduje inteligentnu True day/night (ICR) tehnologiju rasvete sa dometom do 50 m (Smart IR).

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ snimljenog video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 25fps@1080P.

Video se skladišti na specijalnom hard disku za video nadzor veličine 1TB. Najnoviji DVR i njegova kompresija H.265+ omogućavaju čak 60 dana neprekidnog snimanja 24 sata sa videom kvaliteta 25fps@1080P. Stoga nije potrebno dodatno podešavati sistem da snima samo kada promena na ekranu, ali ako bi to aktivirali mogli bi produžiti snimanje da traje skoro godinu dana.

Ako na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem 4KL serije i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Dahua program za PC (download) ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban.

PORUČI ODMAH!!!

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Video kompresija

,

Broj kamera

1 kamera

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

IR LED domet

Tehnologija

120db WDR, 3D DNR, Starlight