SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

48999 RSD sa PDV-om

In stock

48999 RSD sa PDV-om

SUPER HD Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

4 x 4u1 kamera Hikvision DS-2CE16H0T-IT3F
1 x DVR snimač Hikvision DS-7104HUHI-K1
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3
1 x Napajanje 12V – 5A  | 1 x Razdelnik 1 na 4

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: HIK5MD1T05A4K Kategorija: Brend:

Opis

Oni koji su kupili komplet, kupili su i ...

Hdmi kabl da povežu televizor sa DVR snimačem kako bi imali pregled na licu mesta, utp kabl da povežu DVR snimač sa ruterom da bi mogli da prate video nadzor na mobilnom. Led reflektor sa senzorom za spoljnu upotrebu kako bi noću imali još bolju sliku kod kamere. VGA kabl da povežu stariji monitor sa snimačem.

SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa četiri kamere nudi mogućnost da pokrijete npr. prednji i zadnji deo kuće i garažu odnosno manji maloprodajni objekat.

U kompletu se nalazi četiri SUPER HD kamera 5MP oblika bullet ili dome kamera sa napajanjem. Kamera je rezolucije 2592×1944 i poseduje BLC i inteligentnu EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 20 m (Smart IR).

Kablovi se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. Imamo gotove kablove koje možete pogledati OVDE, kao i polugotove kablove koje možete pogledati OVDE.

Razlika između gotovih i polugotovih je da su gotovi sa postavljenim konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore koji dolaze sa kablom.

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

smart IR iskljucen
smart IR ukljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa BLC

BLC iskljucen
BLC ukljucen

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 12fps@5MP sa najnovijom kompresijom h.265+.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 15 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 12fps@5MP. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do nekoliko meseci.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban.

Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije, uputstvo za montažu sistema i detaljno uputstvo za podešavanje aplikacije na mobilnom.

Snimci sa kamerama iz kompleta

Predlažemo da odeberete kvalitet 1440p i da pogledate detalje u Fullscreen modu.

Dodatne informacije

Težina2 kg
Boja kamere

Bela

Broj kamera

4 kamere

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

Sistem

Video kompresija

Zemlja porekla

Kina