Internet prodavnica - ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

AKCIJA!!!

ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

Stara cena:
32290 RSD
Akcijska cena:
30999 RSD
Ušteda:
1291 RSD

ULTRA Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x Ultra-Low Light PIR kamera Hikvision DS-2CE11D8T-PIRL
1 x DVR snimač Hikvision DS-7204HQHI-K1
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3
1 x Napajanje 12V – 2A

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Šifra proizvoda: HIKVISION-2MP-DVR-1T-12V-1K-ULTRA Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Tehnologije kamera

Opis

ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa jednom kamerom nudi mogućnost da pokrijete npr. ulaz u kuću, zgradu ili poslovni prostor.

U kompletu se nalazi jedna Ultra-low light Full HD kamera 2MP oblika bullet sa napajanjem. Kamera snima realne boje usled minimalnog osvetljenja odnosno tek kada detektuje potpuni mrak slika će biti crno-bela. Pored toga kamera poseduje tehnologije 120db WDR i 3D DNR koje utiču na bolji kvalitet slike. Takođe, kamera ima integrisan PIR detektor pokreta (ugao 110° i domet 11m) što je dodatno izdvaja iz klase.


Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ snimljenog video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 12.5fps@1080P.

Video se skladišti na specijalnom hard disku za video nadzor veličine 1TB. Najnoviji DVR i njegova kompresija H.265+ omogućavaju čak 110 dana neprekidnog snimanja 24 sata sa videom kvaliteta 12fps@1080P. Stoga nije potrebno dodatno podešavati sistem da snima samo kada promena na ekranu, ali ako bi to aktivirali mogli bi produžiti snimanje da traje skoro cele godine.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Video kompresija

,

Broj kamera

1 kamera

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Proizvođač