-13%
hikvision logo

ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa 4 kamere

50999,00 рсд sa PDV

Na stanju

50999,00 рсд sa PDV

ULTRA Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x DS-2CE16D3T-ITF Hikvision kamera
1 x iDS-7204HQHI-M1/S Hikvision DVR snimač
1 x Hard disk Seagate 1TB
1 x Napajanje 12V – 3A
1 x Razdelnik 1 na 4

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Dostupnost: Na lageru! SKU: HIK2MD1T03A4KBU

Opis

ULTRA Full HD Hikvision komplet video nadzor sa četiri kamere nudi mogućnost da pokrijete npr. kuću i okućnicu ili ulaz i dve kancelarije.

U kompletu se nalaze četiri Ultra-low light Full HD kamere 2MP oblika bullet sa napajanjem. Kamera snima realne boje usled minimalnog osvetljenja odnosno tek kada detektuje potpuni mrak slika će biti crno-bela.

Pored toga kamera poseduje tehnologije 120db WDR i 3D DNR koje utiču na bolji kvalitet slike. Optika je 3.6 mm pa je ugao snimanja 82°.

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. U ponudi imamo gotove kablove (link) i polugotove kablove (link).

Razlika između ova dva tipa kabla je što su gotovi kablovi sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

Prednosti kamere za video nadzor sa BLC

BLC ukljucen
BLC iskljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa 120db WDR

wdr ukljucen
wdr-iskljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa 3D DNR

3ddnr ukljucen
3ddnr iskljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa 0.005 Lux

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) najnovije serije sa kompresijom h.265+ snimljenog video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 12.5fps@1080P.

Video se skladišti na specijalnom hard disku za video nadzor veličine 1TB. Najnoviji AcuSense DVR i njegova kompresija H.265+ omogućavaju čak 25 dana neprekidnog snimanja 24 sata sa videom kvaliteta 15fps@1080P. Umesto vas podešavamo sistem da radi na pametnu detekciju pokreta tj. da beleži samo kada promena na ekranu, tada snimanje produženo i do pola godine.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije, uputstvo za montažu sistema i detaljno uputstvo za podešavanje aplikacije na mobilnom.  

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Boja

Bela

Broj kamera

4 kamere

Hard Diskovi

Maksimalna rezolucija

Oblik kamere

Optika:

Proizvođač

Sistem

Tehnologija

20m Smart IC, 120db WDR, 3D DNR, Ultra low-light

Zemlja porekla

Kina