-20%

Zidna led solarna lampa Promate SolarWay-3 sa senzorom

Zidna led solarna lampa Promate SolarWay-3 sa senzorom

Regularna:
3500 RSD
Akcijska:
2790 RSD
Ušteda:
710 RSD

In stock

Regularna:
3500 RSD
Akcijska:
2790 RSD
Ušteda:
710 RSD

Poručite telefonom na 063/11-99-100

Višenamenska zidna led solarna lampa Promate SolarWay-2 omogućava osvetljenje kada padne mrak bez potrebe za napajanjem. Lampa se puni tokom dana i noću se pali kada detektuje pokret u okviru 5 metara, upravo tad će led svetla od 200 lumena biti akvitna. Upravo ovo ga čini idealnim za osvetljavanje ulaznih vrata ili kapije.

Dostupnost: Na stanju! Šifra proizvoda: 6959144037721 Kategorija:

Opis

Tehnički podaci

Kapacitet baterije: 1200mAh
Vrsta baterije: Litijum-jonska
Ulazni napon: 5V, 120mA
Vreme korišćenja: 1-1,5 sati
Jačina svetla: 200 lumena
Vreme punjenja: 8-10 sati


Super LED svetla

Zbogom starim solarnim lampmapa! Opremljena najnovijim izgledom i sa 30 LED dioda velike snage, znatno svetlijih od ostalih solarnih lampa na tržištu sa 60 LED dioda. Čak i do 8-10 sati neprekidnog osvetljenja samo sa jednim punjenjem. Kada se aktivira senzor 30 snažnih LED lampica osvetljava područje belom svetlošću.

Senzor kretanja i široko područje osvetljenja

Solarna svetla opremljena su nadograđenom dvostrukom senzorskom tehnologijom koja pruža izuzetno širok opseg senzora kretanja do 5 metara, sa širokim uglom osećanja od 120 stepeni. Nikad više nećete brinuti kad neko prilazi vratima ili kapiji.

Akumulatorska baterija sa solarnim punjenjem

Svetlost i toplota putuju 93 miliona milja da bi se napredna tehnologija solarnih panela apsorbovala i pretvorila u skladištenu energiju. Senzor dnevnog svetla će osigurati da lampa tokom dana ne radi i da se integrisana baterija od 1200mAh napuni kako bi tokom noći lampa bila aktivna ukoliko bude potrebno.

Solarne ćelije štede energiju na otvorenom

Senzora pokreta omogućava da lampi nije potrebna dodatna električna energija, samo postavite solarnu lapu pod sunčevu svetlost da bi apsorbovala solarnu energiju, koristite energiju sunca da osvetlite noć.

Puni se ceo dan, a sija celu noć

Lepota ponovnog punjenja pomoću solarnih ćelija ne leži u tome što je lampa veoma energetski efikasna i dobra za životnu sredinu, nego to znači da imate punu bateriju napunjenu svake večeri, a ovo punjenje može da pruži svu potrebnu energiju za osvetljenje noću.

Otpornost na vodu

Promate SolarWay-3 lampa je otporna na vodu, što ga čini savršenom solarnom svetlošću za vašu baštu, popločani deo dvorišta, vrata, prilaz ili bilo koju površinu koju želite osvetliti.