Servis za kamere i video nadzor

Servis kamera za video nadzor

U našem servisu na Novom Beogradu možete kvalitetno servisirati sve vaše kamere za video nadzor. Posedujemo veliki asortiman rezervnih delova i time Vam garantujemo servisiranje u najkraćem mogućem roku. Ukoliko niste u mogućnosti da vaš uredjaj donesete u servis, mi imamo rešenje za to.

Naša terenska služba će veoma brzo doći na Vašu adresu i preuzeti neispravanu kameru ili snimač na servis, a često rešavamo situacije na licu mesta.

Servis za video nadzor

Vršimo servis i ugradnju kako u garantnom (Dahua, Hikvision i drugi) tako i u vangarantnom roku opeme za video nadzor (analogne HD kamere, IP kamere, DVR snimači, NVR snimači itd.).

U svakom trenutku Vam možemo obezbediti kvalitetnu popravku vašeg video nadzora i širok spektar dodatne opreme.

Uz minimalnu cenu možemo vam obezbediti zamensku opremu tokom trajanja propravke.

Vršimo servis video nadzora, a posebno bismo izdvojili servis uređaja Dahua, Hikvision… Posedujemo veliki asortiman originalnih rezervnih delova i time Vam garantujemo servisiranje u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas na 011/428-3207, 063/11-99-100 ili nas posetite u Gandijevoj 186 lokal, Beograd.

>> Preuzmite PDF cenovnik servisa video nadzora <<<

Procedura u servisu

Prilikom dolaska u servis i donošenja neispravne kamere ili snimača, zaposleni popunjava radni nalog i obeležava vaš uređaj. Nakon toga opisujete neispravnost/kvar koja se unosi u nalog po kojem serviser vrši popravku uređaja.

Servisiranje se vrši po redosledu prijema uređaja u servis. Ukoliko vam je hitno možete odabrati „Hitan start“ po ceni od 1500 dinara kojim vaš uređaj postaje prioritetan za rešavanje problema.

Nakon dijagnostike ili detekcije kvara, korisnik se obaveštava o ceni popravke i tek po prihvatanju se uređaj servisira. Iznad možete preuzeti kompletan cenovnik servisa video nadzora.

Resetovanje šifre IP kamere i DVR/NVR snimača

Jedan od najčećih problema koji imaju korisnici jeste da zaboravite šifru? To više nije problem jer naš servis lako otključava zaključanu IP kameru ili DVR/NVR snimač. Resetovanje šifre vršimo isključivo za Dahua i Hikvision opremu.

Za druge brendove možemo pokušati da resetujemo šifru, ali ne možemo garantovati uspeh 100%.

Popravka DVR/NVR snimača

Kada vaš snimač prestane sa radom, vaš video nadzor ne radi iako su kamere ispravne. Trudimo se da brzo rešavamo servisiranje jer znamo koliko je važno da ponovo osposobite vaš sistem video nadzora. Prvo vam saopštavamo cenu popravke da vidite da li postoji ekonomska isplativnost popravke, jer nekada je isplativije kupiti nov uređaj nego popraviti stari. Naravno, vi odlučujete o tome a mi vam dajemo savet šta da radite.

Nameštanje aplikacije na mobilnom ili lap topu

I ovo je jedan od potencijalnih problema sa kojim se susreću korisnici, a to je da na mobilnom ne radi aplikacija za praćenje video nadzora. Naši serviseri mogu doći na lice mesta i podesiti da vaš mobilni telefon. Za Dahua (gDMSS), Imou (Imou Life) i Hikvision (Hik-Connect) garantujemo 100%, dok za druge aplikacije moramo da probamo i pokušamo da sredimo ali u 95% slučajeva i to je lako rešivo za nas.

Hvala što ste odabrali naš servis za video nadzor!

Podelite sa drugima