WizSense

WizSense

Šta je WizSense Dahua?

WizSense je serija širokog spektra Dahua AI proizvoda i rešenja sa nezavisnim AI čipom i algoritmom dubokog učenja. Može da prepozna ljude i vozilo na slici sa visokom preciznošću, omogućavajući korisnicima da se fokusiraju na stvarne mete. WizSense se fokusira na ljude i vozila, donoseći svima koristi inteligentnim funkcijama, jednostavnom konfiguracijom i inkluzivnim proizvodima.

SMD 4.0: Sa nadograđenim AI mogućnostima, SMD funkcija filtrira nebitne objekte u sceni. Opremljen novim algoritmom dubokog učenja, SMD 4.0 je optimizovan za filtriranje malih i velikih životinja u sceni kako bi se izbeglo pokretanje lažnih alarma. Pročitajte više o tome kako radi SMD tehnologija.

Brzi odabir: Tehnologija brzog odabira može brzo da identifikuje mete ljudi/vozila od interesa, što optimizuje pretragu relevantnih SMD događaja. Sa odličnom integracijom inteligentnih funkcija i kamera i snimača, ova funkcija može pretraživati mete ljudi/vozila na osnovu AI algoritma koji može izdvojiti i uporediti boje odeće i vozila.

AI SSA: AI SSA (Scene Self-adaption) tehnologija je zasnovana na algoritmu dubokog učenja koji može inteligentno identifikovati više scena i prilagoditi se njihovim optimalnim slikama.

AI kodiranje (IP rešenje): Sa poboljšanjem rezolucije nadgledanja, kako održati kvalitet slike uz uštedu troškova skladištenja postao je jedan od problema koji korisnika najviše brine. Zasnovano na CBR (konstantna brzina u bitovima), WizSense AI Coding dinamički dodeljuje brzinu prenosa, obezbeđujući jasne ciljne slike uz uštedu više od 25% brzine protoka u poređenju sa H.265 kompresijom.

SMD 4.0

U 2018. Dahua je inovirala SMD tehnologiju koja razlikuje ljudske oblike i oblike vozila na sceni i šalje alarme.

Quick Pick

Quick Pick tehnologija može da brzo identifikuje ljude/vozila kao mete interesovanja koje optimizuje za SMD događaje.

AI SSA

AI SSA – Samoadaptirajuća slika uz pomoć AI. Bazirana je na algoritmu dubokog učenja koji inteligentno identifikuje scenografiju i prilagođava sliku za optimalno prikazivanje,

AI kodiranje

Kako se video kreće prema HD rezoluciji, količina podataka je sve veća. Dahua AI kodiranje podataka postavlja prioritet na vozila i ljude dok kodira sliku i tako smanjuje količinu podataka i do 50% u poređenju sa H.265 kodiranjem.

Zaštita perimetra

Zaštita perimetra je rešenje za visoko efikasan, pouzdan i povoljan sistem video nadzora. Proizvodi sa slikom visoke definicije i AI daju precizna obaveštenja i snimaju sa više detalja u pravo vreme.

Aktivno odvraćanje

Aktivno odvraćanje je sistem video nadzora koji primeti uljeza na vreme i sprečava potencijalno provalnika sa ugrađenim svetlima i zvučnikom. Uz pomoć AI algoritma šalje visoko precizne alarme i notifikacije. Imaju ugrađen i mikrofon tako da je dvosmerna komunikacija moguća.

Dahua WizSense primena

Kuće i dvorišta

snimanje provalnika

Primena

obavestenja i notifikacije
 • Smanjen broj lažnih alarma
 • Notifikacije na mobilni telefon
 • Aktivno odvraćanje pomoću svetla i sirena

Tržni centri

Trzni centar

Primena

primena u trznim centrima
 • Efikasna pretraga vozila/ljudi
 • Čiste slike sa više detalja događaja
 • 24/7 monitoring

Fabrike

zastita fabrika

Primena

primena u fabrikama
 • Visoko precizni alarmi za vozila/ljude
 • Fleksibilna zaštita perimetra u zavisnosti od konfikuracije ograde
 • Zvučni i svetlosni alarmi za aktivno odvraćanje provalnika

Farme i vikendice

Farme i vikendice

Primena

primena u trznim centrima
 • Visoko precizni alarmi; filtrira nerelevantne objekte
 • Efikasna pretraga; čuva vreme
 • Bolji kvalitet slike; jednostavna konfikuracija

Preporučeni WizSense proizvodi

Eyeball AI IP 5MP

IPC-HDW3541T-ZAS-27135
IPC-HDW3541T-ZAS-27135

Antivandal IP 2MP

IPC-HDBW3241R-ZAS-27135
IPC-HDBW3241R-ZAS-27135

Bullet 2MP

IPC-HFW3241T-ZAS-27135
IPC-HFW3241T-ZAS-27135

Dome 2MP

IPC-HDBW3241E-AS-0280B
IPC-HDBW3241E-AS-0280B

PTZ 2MP

SD3A200-GNP-W-PV

Ako nakon informacija koje ste dobili na našem sajtu još uvek imate nedoumica ili dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Rado ćemo Vam izaći u susret i probati da Vam pomognemo kako bi krajnji rezultat bio idealno realizovan sistem za video nadzor koji će Vam biti od pomoći.

Podelite sa drugima