Video nadzor objekata 24/7

Razmišljate o nabavci opreme i projektovanju sistema za video nadzor ili ste to već obavili, ali onda se pitate “šta dalje?”. Ako Vam činjenica da ćete imati snimljeno sve što se dogodilo u Vašem prostoru nije dovoljna onda definitivno tragate za nečim kao što je video nadzor objekata od strane ovlašćenih i obučenih lica.

Tom prilikom ne samo da ćete imati snimljeno sve što se dogodilo nego će vreme reakcije na neki događaj biti svedeno na minimum što Vam daje mogućnost pravovremene reakcije i obaveštavanje nadležnih organa od strane lica koja vrše nadzor.

Koristeći video nadzor bez fizičkog nadzora non-stop može se reći da ne koristite pune kapacitete sistema. U tom slučaju snimke koristite samo kao dokaz uglavnom, a prilikom stručnog nadzora imaćete momentalnu reakciju i veliku verovatnoću da sprečite one koji su pokušali da učine neko protivzakonito delo.

Zašto Vam treba video nadzor objekata?

Sve za video nadzor, video nadzor objekata, reakcijaZamislite situaciju da ste negde na moru, ležite na plaži, sunčate se, sve je tako mirno i besprekorno. Nakačite se na Wi-Fi obližnjeg kafića i stigne Vam notifikacija da od sistema video nadzora Vaše kuće. Pregledate šta se dešava na brzinu i vidite da je u toku provala Vaše kuće i bespomoćno gledate kako Vam iznose stvari. Da možete da obavestite rodbinu ili prijatelje pa da oni alarmiraju policiju, ali šta ako Vam je rodbina takođe na moru a prijatelji na poslu i ne javljaju se? Nezgodan osećaj zar ne? I to smo sve pisali sa pretpostavkom da imate mogućnost da Vam video nadzor pošalje notifikaciju i da možete da pregledate situaciju, šta bi tek bilo da ne možete…

Iz tog razloga je nadzor od strane obučenih lica prava stvar. U tom slučaju možete potpuno bezbrižno da uživate na zasluženom odmoru ili obavljate određene obaveze jer će neko uvek motriti na Vaš prostor i vreme reakcije će biti svedeno na minimum.

Kakav video nadzor objekata mi nudimo?

Prvo treba da znate da se mi ovim poslom bavimo dugi niz godina. Iskustvo u radu i mogućnost da se čak predvide neke situacije daje nam za pravo da se pohvalimo najkraćim mogućim vremenom reakcije na neko dešavanje.

Lica koja prate dešavanja na terenu su profesionalna i imaju zavidno iskustvo sa ovim poslom. Ne dozvoljavamo da bilo ko obavlja ovako odgovoran posao jer ipak su u pitanju vredne stvari a u nekim trenucima i životi ljudi, stoga osobe koje vrše nadzor moraju biti ozbiljne, pažljive, krajnje profesionalne i spremne u svakom trenutku.

Video nadzor objekata 24/7 je još jedna pogodnost. Sa nama možete biti sigurni da će svakog trenutka budno oko pratiti aktivnosti u Vašem prostoru. Kontinuitet u radu i podjednak kvalitet rada kako danju tako i noću.

Najbolja ponuda za uslugu video nadzora

Sve za video nadzor – sve što Vam treba

Naplaćivanje i mogućnost kompromisa

video nadzor objekata usluga zadovoljni klijentiŠto se tiče naplaćivanja usluge video nadzor objekata postoji cenovnik ali uvek se može napraviti neki dogovor u skladu sa celokupnom kupovinom. Svojim redovnim klijentima i onima koji odluče da se kompletno opreme kod nas nudimo specijalne pogodnosti.

Ukoliko Vaš video nadzor poseduje recimo 10 kamera i svojim budžetom niste predvideli uslugu video nadzor objekata možete napraviti kompromis. Odaberite nekoliko kamera za koje smatrate da su najvažnije ili da snimaju najosetljivije područje i platite praćenje samo za njih. Tom prilikom rizikujete jer može se desiti da baš ona kamera za koju niste platili nadzor snimi nešto veoma važno ali ste svakako smanjili mogućnost  da Vas neko opljačka a da to prođe nezapaženo.

Dodatne mogućnosti

video nadzor objekata usluga nadziranjaPored video materijala moguće je praviti i audio zapise. To se radi tako što se na unapred određenim mestima, u blizini kamera postave mikrofoni i koji će snimati zvuk u prostoru koji se snima. To daje dodatne mogućnosti – onaj ko prati situaciju na terenu pored toga što vidi da se neko kreće u prostoru u kome nije dozvoljeno može i da čuje šta ta osoba priča, tačnije ukoliko komunicira sa nekim može čuti razgovor što može biti od velikog značaja za sprečavanje neke krađe i kasnije otkrivanja osumnjičenih lica.

Druga mogućnost je postavljanje zvučnika u istom prostoru i u tom slučaju osobe koje vrše nadzor mogu da probaju da “na kulturan način” oteraju lopove. Nekom se će i samo saznanje da ih neko posmatra ili pretnja policijom biti dovoljan razlog da istog momenta napusti objekat.

Svakako mogućnost audio snimanja olakšaće nadzor i dati veće mogućnosti licima koje vrše nadzor. Samim tim Vaš prostor biće bezbedniji i mogućnost da se nešto dogodi a da ne bude pravovremene i odgovarajuće reakcije svodi se na minimum.

Mi preporučujemo prilikom projektovanja sistema video nadzora i tu mogućnost jer je svakako veliki plus, na Vama je da se odlučite.

Pozovite nas