Hikvision Ax Pro alarmni sistem

Hikvision Ax Pro alarmni sistem

Hikvision Ax Pro alarmni sistem je dizajniran tako da se lako instalira, koristi i održava. Produženi vek trajanja komponenti i duže trajanje baterije pruža najbolje iskustvo i za instalatere i za krajnje korisnike.

Hikvision veruje da inovacije često rezultiraju proizvodima koji mogu učiniti više dok postaju jednostavniji za upotrebu.

Hikvision Ax Pro alarmni sistem je savršen primer – to je neverovatan novi dizajn koji kombinuje moćne i pouzdane bezbednosne sisteme iz prošlosti sa jednostavnošću najbolje tehnologije sutrašnjice.

Hikvision Ax Pro je istovremeno konvencionalan i revolucionaran, sa dokazanom stabilnošću bežične mreže, širokim spektrom proizvoda svetske klase i lakoćom upotrebe i za instalatere i za krajnje korisnike.

Jednostavno podešavanje, moćna zaštita – bilo da se radi o imovini vlasnika preduzeća ili voljenim osobama vlasnika kuće – donoseći duševni mir svaki dan, ceo dan.

Pokretanje Ax Pro sistema je lako

Hikvision Ax Pro alarmni sistem je dizajniran tako da se lako instalira, koristi i održava. Produženi vek trajanja komponenti i duže trajanje baterije pruža najbolje iskustvo i za instalatere i za krajnje korisnike.

Hikvision Ax Pro bežični sistem je fleksibilan i lako se instalira bez kablova koje često ograničavaju, ali i narušavaju izgled prostora.

Konfigurator alarmnog sistema

Konfigurišite sami svoj bežični alarmni sistem i dobijate besplatnu ugradnju.

Jednostavno instalirajte bežičnu alarmnu centralu, dodajte PIR senzor sa kamerom, unutrašnje i spoljašnje senzore pokreta, unutrašnju i spoljnu sirenu, šifrator kao i druge periferije i to sa samolepljivim trakama ili ušrafite na zid/plafon, u zavisnosti od namene i same mogućnosti montaže.

Sa Ax Pro sve je u vašim rukama. Možete lako upravljati čitavim alarmnim sistemom putem aplikacija Hik-Connect i Hik-ProConnect.

Pogodan interfejs prilagođen korisniku povećava efikasnost, sa opcijom primanja obaveštenja kad god se desi incident. Brz odgovor instalatera i 24/7 usluga u oblaku se kombinuju za stvaranje najprofesionalnijeg iskustva.

Ax Pro sistemom se može lako upravljati i održavati preko aplikacije Hik Pro-Connect ili portala za instalatere.

Instalateri i monitoring centri mogu da nadgledaju status alarmnog sistema u bilo kom trenutku sa bilo kog mesta uz ovlašćenje krajnjeg korisnika.

Štaviše, izveštaj o zdravstvenom stanju je odličan alat za ažuriranje usluga održavanja instalatera.

Ax Pro je opremljen Wi-Fi, LAN i GPRS/3G/4G komunikacionim metodama kako bi sistem učinio stabilnijim i sigurnijim. Takođe podržava ISUP i DC-09 protokole za povezivanje sa platformom treće strane.

Ovo uključuje aplikacije od stambenih i poslovnih, do komercijalnih, fabričkih itd.

Primena Hikvision Ax Pro alarmnog sistema

Video Hikvision Ax Pro bežičnog alarmnog sistema

Podelite sa drugima