Zaposlenje

Zaposlenje

Iako smo mala firma naše poslovanje se razvija i rastemo iz dana u dan.  Upravo zbog toga su nam potrebni ljudi koji će pojačati tim koji obožava da pobeđuje. Zaposleni su investicija i najdragoceniji resurs svake ozbiljne kompanije, pa tako i naše.

Trenutno otvorene pozicije:


Prodavac opreme za video nadzor

Šta ćeš da radiš?

Na poslu koji nudimo treba da poznaješ opremu za video nadzor. Uobičajen dan na poslu se svodi na komunikaciju sa kupcima – dočekuješ ih u maloprodajnom objektu, javljaš se na telefon, odgovaraš na mejlove i slično. U najvećem broju slučajeva su pitanja vezana za video nadzor i tu treba da znaš odgovore. Šalješ pakete putem kurirske službe obzirom da imamo i online prodaju.

Šta treba da znaš?

Treba da znaš oko elektronike, video nadzora i IT-ja i zato bismo voleli da si završio neku srednju elektrotehničku školu. Ako se snalaziš sa pomenutim onda nije bitno koju si školu završio. Potrebno je da si „napredan korisnik“ računara i mobilnih telefona – da znaš da podesiš mejl npr, ili da razlikuješ hard disk memoriju od RAM memorije.

Voleli bismo da si vrh prodavac da umeš da komuniciraš i verbalno i pismeno.

Moraš da znaš da voziš i da imaš dozvolu B kategorije.

Koje radno iskustvo treba da imaš?

Ako si radio u prodaji – to je super. Ako si radio u prodaji tehničke opreme – onda je to vrh!


Instalater opreme za video nadzor

Šta ćeš da radiš?

Na poslu koji nudimo treba da montiraš opremu za video nadzor. Uobičajen dan na poslu se svodi na montaže video nadzora na privatnim i poslovnim objektima, snimanje objekata, kao i pripremu za montaže. Takođe, pored montaža imamo i malu proizvodnju kablova za video nadzor pa je i ovo zaduženje instalatera. 

Šta treba da znaš?

Treba da znaš elektroniku, instalacije, video nadzora i malo IT-ja i zato bismo voleli da si završio neku srednju elektrotehničku školu. Ako se snalaziš sa pomenutim onda nije bitno koju si školu završio. Potrebno je da znaš razliku između licnastog kabla i pun presek, da razlikuješ VGA kabl od HDMI kabla, ali i da znaš da koristiš bušilicu.

Voleli bismo da si vrh intalater i da umeš da se snađeš na terenskom radu,ali i da komuniciraš sa klijentima.

Moraš da znaš da voziš i da imaš dozvolu B kategorije.

Koje radno iskustvo treba da imaš?

Ako si radio kao električar – to je super. Ako si radio kao instalater video nadzora – onda je to vrh!


Nadamo se da ste pozitivnog stava, da ste odgovorni, tačan, komunikativni i ljubazni (sa kupcima najviše). Pošaljite nam motivaciono pismo da proverimo koliko ste zainteresovano za posao.

Želimo da ste deo ekipe i da hoćete da stalno učite jer smo mi takvi, a možemo da vam ponudimo znanje i iskustvo više od 20 godina iz IT-ja, video nadzora, biznisa, prodaje, kao i opušteno i zdravo radno okruženje.

Radno vreme je 40 sati nedeljno. Volimo slobodne vikende i zato ne radimo vikendima, pa nećete ni vi (osim ako vi to ne želite). Državni i verski praznici su takođe neradni, a lako se dogovaramo oko slobodnih dana.

Ako mislite da vam odgovaramo prijavu pošalji na email office@svezavideonadzor.rs ili popuni prijavu ispod.

Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano)

Online prijava


    Podelite sa drugima