SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa 1 kamerom

29999 RSD sa PDV-om

Rasprodato

29999 RSD sa PDV-om

SUPER HD Hikvision komplet za video nadzor kuće, dvorišta, garaže, lokala, poslovnih prostora itd.

1 x 4u1 kamera Hikvision DS-2CE56H0T-ITMF
ili  4u1 kamera Hikvision DS-2CE16H0T-ITF
1 x DVR snimač Hikvision DS-7204HUHI-K1
1 x Hard disk WD Purple WD10PURX 1TB SATA3
1 x Napajanje 12V – 2A  | 1 x Razdelnik 1 na 4

Jedinstvena garancija 3 godine na kompletan sistem

Dostupnost: Rasprodato Šifra proizvoda: HIK5MD1T02A1K Kategorija: Brend:

Opis

Oni koji su kupili komplet, kupili su i ...

Hdmi kabl da povežu televizor sa DVR snimačem kako bi imali pregled na licu mesta, utp kabl da povežu DVR snimač sa ruterom da bi mogli da prate video nadzor na mobilnom. Led reflektor sa senzorom za spoljnu upotrebu kako bi noću imali još bolju sliku kod kamere. VGA kabl da povežu stariji monitor sa snimačem.

SUPER HD Hikvision komplet video nadzor sa jednom kamerom nudi mogućnost da pokrijete npr. ulaz u kuću, zgradu ili poslovni prostor.

U kompletu se nalazi jedna SUPER HD kamera 5MP oblika bullet ili dome kamera sa napajanjem. Kamera je rezolucije 2592×1944 i poseduje BLC i inteligentnu EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 20 m (Smart IR).

Sve kamere imaju zaštitu IP66/IP67 stoga se mogu koristi za spoljašnju i unutrašnju ugradnju.Kablovi se ne nalaze u kompletu samo iz razloga što je svakom kupcu potrebna drugačija dužina kablova. Imamo gotove kablove i polugotove kablove pomoću koji možete lako izvršiti povezivanje.Gotovi kablovi - OVDE / Polugotovi kablovi - OVDEKonkretna razlika između gotovih i polugotovih kablova jeste da su na gotovim postavljenim konektori i kablovi su testirani, a na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze zajedno sa kablom. 

Prednosti kamere za video nadzor sa Smart IR

smart IR iskljucen
smart IR ukljucen

Prednosti kamere za video nadzor sa BLC

BLC iskljucen
BLC ukljucen

Uz kameru u kompletu se nalazi digitalni video rekorder (DVR) koji služi za snimanje video materijala koji su zabeležila kamere u rezoluciji 12fps@5MP sa najnovijom kompresijom h.265+.

Video se skladišti na hard disku veličine 1TB što je dovoljno za 60 dana snimanja 24 sata bez prestanka sa videom kvaliteta 12fps@5MP. Ukoliko se sistem podesi da se beleži samo kada promena na ekranu, tada je moguće produžiti skladištenje i do pola godine.

Ukoliko na objektu posedujete internet potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti Vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.

Software za Hikvision

Potrebno je instalirati Hikvision program za PC ili aplikaciju za mobilni i za bukvalno 5 minuta možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta, samo vam je internet potreban.Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije, uputstvo za montažu sistema i detaljno uputstvo za podešavanje aplikacije na mobilnom.

Snimci sa kamerama iz kompleta

Predlažemo da odeberete kvalitet 1440p i da pogledate detalje u Fullscreen modu.

Dodatne informacije

Težina2 kg
Boja kamere

Bela

Broj kamera

1 kamera

Hard Diskovi

IR LED domet

Maksimalna rezolucija

Proizvođač

Sistem

Video kompresija

Zemlja porekla

Kina